6TB-os LaCie gigász

A gyártó legújabb Ethernet Disk-je nem csak a valóban impozáns hat terabájtja a fő jellegzetessége, de még az is, hogy - legalábbis a LaCie állítása szerint - az Apple-féle Time Machine-al is kompatibilis.

6TB-os LaCie gigász

A gyártó legújabb Ethernet Disk-jének nem csak a valóban impozáns hat terabájtja a fő jellegzetessége, de még az is, hogy - legalábbis a LaCie állítása szerint - az Apple-féle Time Machine-al is kompatibilis.

Egyelőre azt ugyan még nem lehet tudni, hogy a termék valóban bír-e az Apple jóváhagyásával is, de a sajtóanyagok azt sejtetik, hogy ugyanolyan megbízhatóan képes Time Machine-féle biztonsági másolatok készítésére, mint egy Time Capsule, vagy épp egy Airport Extreme egy hozzá csatlakoztatott USB-s merevelemezzel.

Kapacitás terén tehát 6TB-ra számíthatunk ettől a NAS-tól, és kompatibilitási problémák sem merülhetnek fel sehol, lévén a piac valamennyi operációs rendszerével gond nélkül képes együttműködni. Összesen legfeljebb 100 felhasználót képes kezelni, egyénenként személyre szabható hozzáférési jogokkal, bármely adott pillanatban egyszerre pedig maximum 25-öt. A Time Machine-kompatibilitás mellett rendelkezik természetesen saját (XP-alapú) mentőszoftverrel is.

Mindennek persze meg is kell fizetni az árát, ami jelen esetben nem is kevés - egész pontosan $1.500. De ha az ember kisebbel is beéri, úgy természetesen vannak olcsóbb változatok is: 4TB-os $1.100-ért és 2TB-os $749-ért.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward