66 és 50 wattos töltésre képes power bank és autós töltő a Huawei-től

A vállalat izgalmas kiegészítőket dobott piacra a Mate 40 széria mellé, de ezeket más eszközökkel is ki lehet használni, van kiváló hordozható töltő és vezeték nélküli autós töltő is.

66 és 50 wattos töltésre képes power bank és autós töltő a Huawei-től

A Huawei az elmúlt héten rukkolt elő a Mate 40 termékcsaláddal, és a vállalat ezeknél a töltésre is nagy hangsúlyt fektetett egyebek mellett. Bevezette a vállalat a 66 wattos teljesítményű gyorstöltést vezetékes kapcsolat esetén, valamint az 50 W-os gyorstöltést kábelmentes módon. Érkezett egy friss hordozható töltő, egy autós adapter, és egy szintén autós vezeték nélküli töltő is.

Huawei 12000 66 W SuperCharge Power Bank

A hordozható töltő a felépítését tekintve ugyanúgy néz ki, mint egy teljesen hétköznapi megoldás, téglához hasonló a dizájnja, és négy darab LED található rajta. Ezek adnak visszajelzést a töltöttségi szintről.

A Huawei friss SuperCharge Power Bankja 12 000 milliamperórás kapacitással rendelkezik, szóval akár két teljes feltöltés érhető el vele a Mate 40 Pro+ esetében, és még egy kicsi tartalék marad benne. De a legfontosabb, hogy milyen gyorsan képes a töltöttséget átpumpálni a mobilokba, hiszen 66 wattos teljesítménnyel kecsegtet.

Galéria megnyitása

Egészen pontosan három darab 4020 mAh-s akkucella lapul a SuperCharge Power Bankban, amiknek a minimális kapacitásuk 3920 milliamperórás. Számos különböző teljesítménymóddal használható a hordozható töltő, ezáltal mindenféle mobilt tud majd gyorsan tölteni. A csúcsteljesítménye leadását 11 volt mellett 6 amperrel éri el, de képes 20 volt mellett 3,25 amperrel is üzemelni. Egy hagyományos és egy C-típusú USB található a power bankon, és ezeken keresztül egyszerre is képes töltést leadni - akár egy notebookot is tud táplálni.

Galéria megnyitása

A power bankot tölteni is elképesztően gyorsan lehet, 1,8 óra alatt teljesen „felpumpálható” a 12 000 mAh-s kapacitása ellenére. 235 gramm a tömege a szerkezetnek, és 135 x 69,3 x 15,6 milliméteres vonalakkal határolt, szóval a felülete kisebb, mint egy átlagos okostelefonnak, és nagyjából olyan vastag, mint kettő mobil. Utazás közben a táskában nem jelent túlzottan nagy terhet, miközben nagyon gyors segítséget tud nyújtani a felhasználóknak.

Galéria megnyitása

Huawei SuperCharge Car Charger (Max 66 W)

A 66 wattos töltés támogatásához igazodva a Huawei létrehozott egy ilyen teljesítményt támogató szivargyújtós adaptert is. Ez a Huawei SuperCharge Car Charger kettő USB aljzatot kapott, az egyiken 10 wattos teljesítmény érhető el általános töltésre, esetleg valamilyen viselhető kiegészítő számára (okosóra, fülhallgató), a másik pedig már a 66 W-ról tud gondoskodni 11 voltos feszültség és 6 amperes áramerősség mellett. Ennek van 40 és 15 wattos módja is.

Galéria megnyitása

A tervezők célja az volt, hogy egy nagyon tartós megoldást tegyenek le az asztalra. Éppen ezért alumíniumötvözetből készült a háza a szivargyújtós töltőnek, és anodizált a burkolata, így a festése sem fog egyhamar megkopni. LED-es gyűrű jelzi a működését a SuperCharge Car Chargernek, ami abban is segít, hogy könnyen meg lehessen találni a helyén, mert a sötét színével egyébként nehezen lenne látható eldugottabb helyeken. Végül azt is fontos elmondani, hogy 12 réteges védelemmel lett ellátva.

Galéria megnyitása

Huawei SuperCharge Wireless Car Charger  (Max 50 W)

Az utolsó újdonság a Huawei SuperCharge Wireless Car Charger, ami egy olyan autós töltő, mely vezeték nélküli energiaátvitelre képes, és 50 wattos teljesítménnyel tud dolgozni megfelelő okostelefonok mellett. Ezt az eszközt a műszerfalon lehet rögzíteni a szellőző lamelláira, és mivel nagyon komoly gyorstöltésre képes, ezért külön léghűtéssel is meg lett toldva. Az áramot pedig praktikusan a fenti szivargyújtós adapterrel lehet hozzá szolgáltatni.

Galéria megnyitása

A fejlesztők két szenzorral látták el a tartószerkezetet, amelyeket arra használ a pad, hogy automatikusan nyissa és szorítsa azokat a karokat, amelyek a mobil tartásáért felelnek. Szóval nem kell a felhasználnak semmit tennie azon túl, hogy az új készülékét elkezdi a vezeték nélküli töltős tartó felé emelni, és az rögtön szét fog nyílni, amikor pedig a helyére kerül a készülék, megszorítja azt. Az okostelefon nagyon biztonságosan lesz a helyén, van ugyanis egy biztonsági zárja is a Huawei elmondása szerint.

A SuperCharge Wireless Car Charger képes 30 perccel az autó megállását követően is tölteni az okostelefont, és ez sok esetben akár magában is elegendő idő lehet a teljes feltöltéshez. Számos mobilnál tud gyorstöltést biztosítani, nemcsak a gyártó saját eszközeinél. Elvileg 3D léghűtéses rendszer gondoskodik a termék hűtéséről, viszont felmerül a kérdés, hogy télen, amikor fűt a sofőr, akkor miként fogja a lamellák között kiáramló meleg a töltő működését befolyásolni.

Galéria megnyitása

A Huawei egyik friss kiegészítőnek sem beszélt az árazásáról vagy egyáltalán a megjelenéséről, de valószínűleg a következő hetekben kerülhetnek majd ezek a kiegészítők a boltokba, ahogy a Mate 40 széria tagjai is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap