5G-s Samsung mobil bukkant fel

5G-s Samsung mobil bukkant fel

A Samsung a CES-en a színfalak mögött megmutatta egy szűk csoport számára, hogyan nézhet majd ki az első hajtogatható megjelenítős okostelefonjának a kereskedelmi forgalomba kerülő változata, és a jelek szerint már egy 5G-s készülékék is volt a cégnél Las Vegasban. A mobilról túl sok információ nem derült ki, de ezt nem rejtette el zárt ajtók mögé a vállalat.

A CES-en az új generációs hálózatok az előzetesen vártnál kisebb hangsúlyt kaptak, de azért néhány vállalat kiállított olyan eszközöket is, amik már 5G támogatással fognak szolgálni. A Samsung az egyik standján (a vállalat több helyen is kiállított Las Vegasban) létrehozott egy olyan falat, amin kicsiben összeállította, hogy miként néznek ki az 5G hálózatokkal kapcsolatos szerkezetek. Minden látogató megnézhette egészen közelről a szükséges hálózati berendezéseket. És ezen a részlegen, egy üvegkalitkába zárva bukkant fel egy olyan okostelefon, amiben a feltüntetett információk szerint már 5G modem lapult.

Galéria megnyitása

A termékről igazából azon túl, hogy egy 5G-s prototípus, semmit nem lehetett megtudni. Sajnos nem is dolgozott a gépezetben a speciális egység. A helyszíni beszámolók szerint csak egy egyszerű demóvideó pörgött a Samsung dokkolójába állított termék Super AMOLED kijelzőjén.

Galéria megnyitása

A dél-koreai alakulat elsők között mutathat majd be olyan okostelefont, ami 5G hálózati modemnek fog otthont adni. A vállalat február 20-án tartani fog egy Unpacked eseményt, melynek a keretében nem volna meglepő, ha hallatna magáról egy ilyen eszköz is. Az Unpacked rendezvényen biztosan be lesz jelentve a Galaxy S10 termékcsalád, és már borítékolható, hogy szó lesz az összehajtható okostelefonról is. Ráadásul az is benne van a pakliban, hogy a kamerák kereszttüzébe kerül egy 5G-s szerkezet, de a korábbi pletykák szerint ez csak később fog a boltokba kerülni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap