5G képes lehet a videóra kapott Mi Mix 3

5G képes lehet a videóra kapott Mi Mix 3

A Xiaomi fejlesztés alatt álló okostelefonjáról néhány napja közölt képet a vállalat társalapítója, Lin Bin, most pedig már egy videó is készült az eszközről, ami nem hagy kétséget azzal kapcsolatban, hogy miként történik majd a rejtett frontkamera elővarázsolása. És egy olyan érdekes képet is kaptunk az eszközről, amin éppen 5G hálózaton tesztelik.

Ahogy arra a korábban megjelent kép alapján már számítani lehetett, a Xiaomi tervezői a Mi Mix 3 esetében a régi szétcsúsztatható mobitelefonoktól merítettek, amikor megoldást kerestek az szelfikamera elhelyezésére. Egy teljesen egyszerű szétcsúsztatós mechanikával lehet számolni, és ennek megfelelően a műveletet kézzel kell majd megtenni, nincsenek erre szolgáló gombok és motorok a házba építve. Egy határozottabb lefelé irányuló húzás a megjelenítőn, és máris ott virít az egész előlapot kitöltő kijelző felett a képalkotó, illetve képalkotók, hiszen két darab kamera van egymás mellett a Mi Mix 3 esetében – ez jól kivehető volt a korábbi fotón.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a készülék pontosan mikor fog bemutatkozni, és milyen képességeket vonultat majd fel, de egy szintén frissen kiszivárgott kép tanúsága szerint lehet benne akár 5G hálózati modem is. A felvételen jól látható, hogy egy 5G hálózat tesztelésére szolgáló környezetben van az eszköz, és az értesítési sávján kivehető az 5G felirat is. A háttérben szereplő információk alapján a szerkezetet milliméteres hullámon próbálhatták ki, és szinte biztosra vehető, hogy a Qualcomm Snapdragon X50 modem volt a készülékben a megmérettetés során.

Galéria megnyitása

Ez alapján még nem feltétlenül lehet azt kijelenteni, hogy támogatni fogja a Xiaomi Mi Mix 3 az 5G-t, ugyanis meglehet, hogy a kínai alakulat szimplán ezzel a készülékkel teszteli az új generációs hálózatot. Korábban az Oppo is próbálgatta az 5G-t, de az Oppo egy régebbi mobiljába, az R15 Próba tette bele a Snapdragon X50-et. Mindenesetre az biztos, hogy a Mi Mix 3 egészen érdekes lesz, akár 5G támogatással jön, akár anélkül.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward