52 050 dollárba kerül a legdrágább Caviar iPhone 11

A Caviar ismét kitett magáért, és ötvözte az Apple csúcsmodelljeit a tömény luxussal.

52 050 dollárba kerül a legdrágább Caviar iPhone 11

Többször találkozhattunk már az elmúlt években az orosz Caviar nevével a mobiliparban, ez a vállalat nem készít saját mobilokat, hanem más gyártók kész termékeit dolgozza át olyan módon, hogy a legszerényebb konstrukcióból is ultra-prémium szerkezet lesz. A Caviar szinte minden esetben csak a külsőt és a csomagolást alakítja át az egyes készülékeknél, és olyan egzotikus anyagokat használ fel esetenként, amire biztosan nem is gondolnának az emberek.

Ezúttal a vállalat az iPhone 11 Pro és az iPhone 11 Pro Max modelleket vette kezelésbe, nem meglepő módon a költséghatékonyságra törekedő iPhone 11 kapásból kiesett a cég látómezejéből. A Caviar az új generációs iPhone-ok kínálatát a lehetőségei szerint fokozatosan próbálja majd bővíteni, és már most is meglehetősen sok különböző kivitelt kínál. Összesen 26 különböző változatból válogathatnak jelenleg azok, akik megengedhetik maguknak ezeket a luxuskiviteleket.

Galéria megnyitása

A Caviar három különböző szériát vonultat fel. A Victory modellek letisztultak, egy „V” alak van a hátukon, és mindegyik különböző anyagokból van a titántól a bőrön át a 18 karátos aranyig. Ezek a készülékek 4300 dollártól indulnak, és a legdrágább tagja a sorozatnak a 32 070 dolláros arany- és gyémántberakásos iPhone 11 Pro Max 512 GB tárhellyel.

A Grand Complications széria tagjainak a hátán mechanikus óraszerkezet van, a komolyabb kiviteleknél egyperces tourbillonnal. Kézi felhúzósak a Caviar iPhone-ok, 30 óra a járástartalékuk, 19 kő van bennük, és a 28 800 bph (4 Hz) jellemzi őket menet közben. A Grand Complications modellek 6000 dollártól startolnak, és 10 090 dollár a legdrágább Universe változat az 512 GB-os iPhone 11 Pro Max alapjaira felhúzva.

Galéria megnyitása

A legnívósabb megoldások az utolsó, Discovery termékcsaládban találhatóak. Ezeknél már nem az az elsődleges cél, hogy minél nagyobb luxust jelentő anyagokat vegyen az ember a kezébe, hanem minél ritkább dolgok legyenek a burkolaton. Van itt olyan iPhone, ami a holdra szállás 50. évfordulójának állít emléket 5040 dolláros induló árért cserébe, de akad, amin a Titanic roncsaiból származó anyag is van 7200 dolláros áron. Sőt mi több, a Vostok-1-ből „kölcsönvett” fémet felvonultató eszközt is kínál a Caviar, de ez már alaphangon 33 300 dollárról indul.

A Discovery és a telje kínálat legdrágább tagja az Universe Diamond. Ebből csak egy született, és talán már nem is elérhető. Az Universe Diamond iPhone modellben benne van a turbillionos óraszerkezet, és még nagyon sok extra komponens. 6 gyémánt, 3 rubin, 1 konyak gyémánt, 2 topáz, egy holdkő, egy meteorit töredéke, egy űrhajó apró része, és végül 750 darab 18 karátos aranyból készült elem díszíti a házat, ami egészen látványos kialakítású is, azon túl, hogy valósággal bővelkedik a drágakövekben és elképesztően ritka anyagokban. Ez a készülék kerül 52 050 dollárba az iPhone 11 Pro Max 512 GB alapjain.

Galéria megnyitása

A Caviar elsősorban az orosz és a kínai piacról várja a vásárlókat a luxusban úszó iPhone 11 Pro modellekre. És állítólag már nem egy megrendelést fogadtak is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap