Shop menü

5 ÚJ JÁTÉKHOZ KÍNÁL OPTIMALIZÁCIÓKAT AZ 546.29-ES GEFORCE DRIVER

Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
5 új játékhoz kínál optimalizációkat az 546.29-es GeForce driver

Az Nvidia szoftverfejlesztő csapata elkészült a GeForce driver legújabb, 546.29-es verziószámot viselő kiadásával, ami ezúttal nem kevesebb, mint öt új játékhoz nyújt extra optimalizációkat a jobb stabilitás és a jobb teljesítmény biztosítása érdekében. Az új driver ezúttal is WHQL aláírással, valamint Game Ready minősítéssel érkezik, plusz az alábbi új játékokhoz tartalmaz optimalizációkat:

  1. Cyberpunk 2077 Ultimate Edition
  2. Call of Duty: Modern Warfare III Season 1
  3. THRONE AND LIBERTY
  4. Avatar: Frontiers of Pandora
  5. Fortnite Chapter 5

Aki a fentebb említett 5 cím bármelyikével szeretne játszani GeForce alapú, legalább a minimális hardverkövetelményeket teljesítő rendszerével, érdemes letöltenie a friss drivert a minél felhőtlenebb játékélmény érdekében. A mobil videokártyával szerelt rendszerek esetében érdemes ellenőrizni, telepíthető-e az adott kiadás az adott noteszgépre, vagy az OEM partner által készített driver mellett érdemes-e maradni.

Galéria megnyitása

Az optimalizációkon felül ezúttal újításokat nem tartalmaz a csomag, hibajavítást azonban kapunk, igaz, ezúttal csak egyetlen egy tételből áll a felsorolás.

Kijavított hibák listája

  1. (Call of Duty: Modern Warfare2) Frissített alkalmazásprofil (4372908)

Kijavításra váró hibák

  1. (Discord) Játékmenet streamelése közben a színek megjelenése abnormális(4349586)
  2. Minden egyes Windows felhasználóváltás alkalmával új Nvidia ikon kerül a rendszer tálcájára (4251314)
  3. (Netflix) Edge böngésző alatt megjelenítési hibák tapasztalhatóak a videóknál. Ideiglenes megoldásként egyelőre érdemes a Windows Netflix alkalmazást használni. (4388454)

Az Nvidia videokártyákhoz készített 546.29-es verziójú driver a Microsoft Windows, azon belül is a Windows 10-es és Windows 11-es operációs rendszerekhez tölthető le, videokártyák terén pedig a GeForce GTX 745, a GeForce GTX 750, illetve a GeForce GTX 750 Ti mellett a GeForce 900-as sorozattól felfelé minden újabb mobil és asztali videokártyát támogat, a Kepler sorozatú termékekhez azonban már nem használható. A mobil videokártyáknál előfordulhat, hogy az adott rendszerhez csak a notebook gyártója által biztosított driver települ majd, ennek érdemes utánajárni.

A friss kiadás a korábbi dokumentáció szerint a HD Audio Driver 1.3.40.14-es, az Nvidia PhysX System Software 9.21.0713-as, a GeForce Experience 3.27.0.112-es, illetve a CUDA 12.3-as verziójával rendelkezik. A csomag tartalmazza továbbá a DCH Nvidia Control Panel 8.1.964.0-s verzióját is.

Letöltéséhez ide érdemes ellátogatni, a hozzá tartozó dokumentáció pedig itt található.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére