48 MPixeles kamerát és 5000 mAh-s akkut kapott a Moto E7 Plus

A Motorola E-szériájának kövezkező tagja remek üzemidővel és friss hardveres alappal szolgál.

48 MPixeles kamerát és 5000 mAh-s akkut kapott a Moto E7 Plus

A Moto E6 Plus utódjául szolgáló Moto E7 Plus okostelefon minden téren előrelépést jelent az elődjéhez képest, és egy egészen korrekt konstrukció lett. Viszont ahogy azt látni fogjuk, az árazásánál eléggé merésznek bizonyult a vállalat, ami könnyen érdektelenné teheti a mobilt.

Az újdonság egy 6,5 hüvelykes megjelenítővel lett ellátva, és IPS technológiás az alapja. A készülék által használt MaxVision panel 20:9-es képarányú és 1600 x 720 képpont tölti meg élettel a felületét. Az Android 10 operációs rendszer fogadja majd az érdeklődőket a bekapcsolást követően a Moto néhány egyedi alkalmazásával körítve.

Galéria megnyitása

Az előlapba egy apró félszigeten lóg be a kamera, ami 8 megapixeles fényképek készítését teszi lehetővé, videóhívások alkalmával pedig 1080p minőséget támogat. Az eszköz 48 MPixeles főkamerával lett felvértezve, ami egy F/1.7-es rekesznyílású optikával társult. Az okostelefon ezen felül kapott még egy 2 megapixeles segédkamerát is, ami a portrémódhoz fog támogatást nyújtani a mélységérzékeléssel. Videózni ebben az esetben is Full HD-ben (60 FPS) lehet, és megemlítendő, hogy akad LED-es villanó is a gépben.

A Moto E7 Plus a Qualcomm által idén leleplezett Snapdragon 460 rendszerchipet alkalmazza. Ez a lapka már egészen jó teljesítményre képes, amit előre vetít az is, hogy megkapta a harmadik generációs AI Engine támogatást egyebek mellett. A rendszer számára az eszközben 4 GB-nyi LPDDR4x memória lapul, a felhasználóknak pedig 64 gigás tárkapacitással szolgál a mobil. A háttértárat lehet bővíteni is.

Galéria megnyitása

4G LTE hálózati modem nyitja a Moto E7 Plus kapcsolati lehetőségeinek a listáját, ami gondoskodik a VoLTE lehetőségről is. Van az eszközben 802.11 a/b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 5 modul, valamint A-GPS vevő, ami a GLONASS rendszereket is támogatja. Dual-SIM-es az eszköz, és külön helyet biztosít a hálózati kártyák számára a microSD fiókon felül, viszont a SIM-eket csak DSDS módban képes kezelni.

Kék és narancssárga-bronz színben lesz elérhető a termék, a burkolata műanyagból van. Kereken 200 grammot nyom az eszköz, és 9,2 milliméteres vastag, amihez 165,2 milliméter x 75,5 milliméteres felület tartozik. Kapott cseppálló bevonatot is a szerkezet. A hátán hordja az ujjlenyomat-olvasót a Moto E7 Plus, ezt több feladatra is lehet majd használni, és minden helyzetben villámgyorsan fog üzemelni.

Galéria megnyitása

Rendelkezik 3,5 milliméteres Jack aljzattal, és van Micro-USB csatlakozója is. 5000 milliamperórás kapacitású az okostelefon akkumulátora, ezáltal sokáig fogja bírni egy szusszal. Viszont a töltése is eléggé hosszadalmasra nyúlhat, mivel csak 10 wattal lehet tölteni, nem támogat gyorsabb eljárást.

A Moto E7 Plus Brazíliában ütötte fel a fejét, de globálisan hozzáférhető lesz, Európába is el fog jutni. A brazil ára az eszköznek 83 ezer forintnak megfelelő összegben lett meghatározva.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap