Shop menü

35 ÉVES A PALIT, LIMITÁLT KIADÁSÚ GEFORCE RTX 4070 TI VIDEOKÁRTYÁVAL ÜNNEPELNEK

A fehér köntösbe öltöztetett videokártya gyári tuninggal érkezik, és kis szerencsével akár meg is lehet nyerni.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
35 éves a Palit, limitált kiadású GeForce RTX 4070 Ti videokártyával ünnepelnek

A Palit idén ünnepli alapításának 35. évfordulóját, a jeles eseményt pedig egyebek mellett egy új termék piacra dobásával próbálják emlékezetesebbé tenni. A szóban forgó termék egy videokártya, a Palit GeForce RTX 4070 Ti Gaming Pro Black Edition limitált kiadású, fehérbe öltöztetett változata, ami a Palit GeFore RTX 4070 Ti Gaming Pro White OC Limited Edition nevet viseli.

Galéria megnyitása

Az új termék szokás szerint 2,5 slotnyi helyet foglaló hűtést kapott, ami ezúttal fehér-szürke „színvilágban” pompázó kerettel, valamint ugyancsak fehér-szürke dizájnnal érkező ventilátorokkal rendelkezik. A 328 milliméter hosszú videokártya hátlapi hűtőlemezére is jutott némi fehér köntös, ami alatt a klasszikus, feketében érkező nyomtatott áramköri lap foglal helyet.

Galéria megnyitása

A limitált kiadású videokártya a többi GeForce RTX 4070 Ti modellhez hasonlóan AD104-es grafikus processzort alkalmaz, ami 7680 CUDA magot, 240 textúrázót, valamint 80 renderelő egységet foghat munkára, míg Tensor magokból 240, RT magokból pedig 60 található a fedélzeten. A 192-bites memória-adatsínre 12 GB-nyi GDDR6X típusú VRAM kapcsolódik, méghozzá 21 GHz-es effektív órajelen ketyegve, így a memória-sávszélesség értéke 504 GB/s. Mivel OC modellről van szó, a GPU átesett egy pici tuningon is. A referencia modellek 2310 MHz-es magórajel és 2610 MHz-es GPU Boost átlag-órajel mellett dolgozhatnak, ezzel szemben a Palit limitált kiadású újdonságánál már 2670 MHz-es GPU Boost órajellel találkozhatunk, ami alig több, mint 2%-os tuningot jelent.

Galéria megnyitása

A TDP keret ezúttal is 285 W, a tápellátást pedig 12VHPWR tápcsatlakozón keresztül lehet biztosítani, de alternatív módon a két darab nyolctűs PCI Express tápaljzatot tartalmazó 12VHPWR átalakító adaptert is használhatjuk a termékhez. Arra persze érdemes odafigyelni, hogy a 12VHPWR tápcsatlakozót ütközésig toljuk az aljzatba, ellenkező esetben kellemetlen meglepetésben lehet részünk…

A Palit új videokártyája Japánban már elérhetővé vált kereskedelmi forgalomban, és később valószínűleg egyéb térségekben is felbukkanhat, listaárával kapcsolatban azonban nem közölt részleteket a gyártó. Indult viszont egy nyereményjáték, amelynek keretén belül nyerhetünk egy ilyen videokártyát, csak annyit kell tennünk, hogy lájkoljuk a Palit hivatalos Facebook oldalát, majd készítünk egy-két vicces mémet, amelynek szereplője az új modell. A résztvevők között 2023. szeptember 20-án sorsolják ki a nyereményt, ami sajnos csak egyetlen egy Palit GeForce RTX 4070 Ti GamingPro White OC Limited Edition videokártya lesz.

A nyereményjátékkal kapcsolatban további információk itt olvashatóak. A leírás szerint a nyereményjáték globális, így Magyarországról is fogadják a kreatív jelentkezők pályamunkáit.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére