32 GB-os asztali és mobil memóriamodulok a Kingston műhelyéből

Az újdonságok mellett még igazán gyors HyperX Fury és HyperX Fury RGB modulok is érkeznek, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő választást.

32 GB-os asztali és mobil memóriamodulok a Kingston műhelyéből

A Kingston HyperX részlege különleges memóriamodulokat mutatott be, amelyek között 32 GB-os asztali, illetve mobil megoldások egyaránt jelen vannak, sőt, még a Fury és Fury RGB termékcsalád is bővült, így mindkettőben találunk DDR4-3600 MHz-es és DDR4-3700 MHz-es megoldásokat.

A 32 GB-os memóriamodulok közül a HyperX Fury sorozatú asztali megoldások DDR4-2400 MHz-es, DDR4-2666 MHz-es, DDR4-3000 MHz-es és DDR4-3200 MHz-es változatban készülnek. Ezek közül a DDR4-2400 MHz-es és DDR4-2666 MHz-es modulok 1,2 V-os üzemi feszültséget igényelnek, míg a többieknél 1,35 V-os üzemi feszültség van érvényben. Időzítések terén egységesebb a kép, ugyanis a CL15-ös DDR4-2400 MHz-es modulokon kívül az összes többi megoldás CL16-os időzítéssel dolgozik. Az alumínium hűtőbordával ellátott terméke egycsatornás, kétcsatornás és négycsatornás csomag részeként kerülnek az üzletek polcaira, méghozzá az alábbi árakon.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

Természetesen a munkaállomások és a mobil gamer konfigurációk tulajdonosai sem maradnak újdonságok nélkül, őket ugyanis a HyperX Impact széria szolgálja ki, amelynek tagjai 1,2 V-os üzemi feszültség mellett várják a feladatokat. A DDR4-2400 MHz-es modulok CL15-ös, a DDR4-2600 MHz-esek CL16-os, a DDR4-2933 MHz-esek CL17-es, míg a DDR4-3200 MHz-esek CL20-as időzítést használnak. Ezeken a termékeken nincs alumínium hűtőborda annak érdekében, hogy a lehető legtöbb noteszgéppel kompatibilisek lehessenek. Kiszerelés terén itt egy- és kétcsatornás megoldásokkal találkozhatunk, amelyek az alábbi árakon érhetőek el.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

A 32 GB-os memóriamodulok mellett a HyperX Fury és HyperX Fury RGB kínálat is bővül, amelyekben most már 8 és 16 GB-os példányokból álló DDR4-3600 és DDR4-3700 MHz-es csomagok is jelen vannak, amelyek sorrendben CL17 és CL19-es időzítés, valamint 1,35 V-os feszültség mellett üzemelnek. Ezek a csomagok az alábbi árakon érkeznek.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

A fentebb említett újdonságok a hír írásakor még nem voltak jelen a hivatalos weboldalon, megjelenésükre azonban rövidesen számíthatunk, így a boltok polcain is hamarosan feltűnhetnek.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap