3 GB-os GeForce GTX 1050-esek az EVGA műhelyéből

Az alapmodell a referencia GPU órajeleket használja, de egy tuningolt változat is érkezett, ami a SuperClocked sorozatot erősíti.

3 GB-os GeForce GTX 1050-esek az EVGA műhelyéből

Az Nvidia 3 GB-os GeForce GTX 1050-es videokártyája már régen bemutatkozott, ám a gyártók nem igazán érdeklődnek a termék iránt. Eddig csak a Gigabyte gondolta úgy, érdemes három különböző videokártyát építeni a fura öszvérmegoldás köré, most azonban az EVGA is előrukkolt két új videokártyával, amelyek az Nvidia különös koncepciója köré épülnek.

Mindkét EVGA videokártya ugyanazt a nyomtatott áramköri lapot és ugyanazt a kétslotos, egyetlen ventilátorral ellátott hűtőt alkalmazza. Éppen ezért mindketten 144,78 milliméter hosszúak és 111,15 milliméter szélesek; 90 milliméteres ACX 2.0-s ventilátorral ellátott hűtőjük miatt pedig két slotnyi helyre van szükségük aszámítógépházban. Mindkét modell a PCI Express 3.0 x16-os sloton keresztül kapja a működéshez szükséges áramot, azaz TDP keretük nem haladja meg a 75 wattot. Videó kimeneteik között egy HDMI 2.-es, egy DVI-D és egy DisplayPort 1.4-es csatlakozó sorakozik.

Galéria megnyitása

A NYÁK mindkét esetben egy GP107-es GPU-t rejt, ami 768 CUDA maggal rendelkezik és 96-bites adatsínen keresztül kapcsolódik a 3 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memóriához. Az EVGA GeForce GTX 1050 Gaming (03G-P4-6151-KR) esetében a GPU 1392 MHz-es alapórajelés 1518 MHz-es GPU Boost 3.0-s átlagórajel mellett üzemel, vagyis igazodik a referencia értékekhez. Ezzel szemben az EVGA GeForce GTX 1050 SC Gaming 03G (03G-P4-6153-KR) már tuningolva érkezik, vagyis 1455 MHz-es alap- és 1569 MHz-es GPU Boost 3.0-s átlag-órajelet vethet be. A 3 GB-nyi GDDR5-ös VRAM mindkét esetben 7008 MHz-es effektív órajelen üzemel, ami megegyezik a referencia órajellel.

A három év jótállással érkező videokártyák közül az alapmodell 159,99 dollárba, a SuperClocked változat pedig 169,99 dollárba kerül.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward