256 GB-os DDR4-3600 MHz-es memóriacsomag a G.Skill-től

Az új csomag kifejezetten a 3. generációs RYZEN Threadripper processzorok mellé készült.

256 GB-os DDR4-3600 MHz-es memóriacsomag a G.Skill-től

Különleges memóriacsomagokból sokfélét lehet kapni manapság: vannak olyanok, amelyek óriási kapacitásukkal emelkednek ki a tömegből, de olyanok is, amelyek ugyan szerény kapacitással rendelkeznek, de rendkívül magas effektív órajelen ketyegnek, így igen komoly memória-sávszélesség érhető el velük. A G.Skill legújabb memóriacsomagja a kapacitásra helyezi a legfőbb hangsúlyt, igaz, a modulok egyéb paraméterei is igen impozánsak, ahogy az a lentiekből is kiderül.

A Trident-Z Neo családot erősítő memóriapakk lényegében nyolc darab 32 GB-os modulból áll, vagyis egy nyolccsatornás kivitelű, 256 GB-os kapacitással rendelkező megoldással van dolgunk. Az egyes modulok alapját 16 Gb-es memórialapkák adják, amelyek ráadásul elég kedvező időzítések mellett is üzemelnek. A DDR4-3600 MHz-es effektív órajelhez CL16-20-20-as időzítés társul, mindezt pedig 1,35 V-os üzemi feszültség mellett teljesítik a 32 GB-os modulok.

Galéria megnyitása Rengeteg memória... A Trident-Z Neo családra jellemzően ezúttal is megkapjuk a kétszínű alumínium hűtőbordát, amelynek felső részén egy diffúzort alakítottak ki annak érdekében, hogy a címezhető RGB LED-ekre támaszkodó hangulatvilágítás fénye minél nagyobb felületet tölthessen be. Az új memóriacsomag elsősorban az AMD TRX40-es lapkakészletével ellátott HEDT alaplapokhoz készült, így a 3. generációt RYZEN Threadripper processzorok mellé illeszkedik.

A belsős tesztek alapján az új csomag tökéletesen stabilan működött egy ASUS RoG Zenith II Extreme Alpha alaplapban, ahol egy RYZEN Threadripper 3990X típusú processzor mellett várta a feladatokat. A meglehetősen nagy kapacitású memóriacsomag, amely kellően alacsony időzítésekkel büszkélkedik, várhatóan az év második negyedévében jelenhet meg kereskedelmi forgalomban.

Arról egyelőre sajnos nincs hír, hogy a termék pontosan mennyibe kerül majd, de a tulajdonságok láttán biztosak lehetünk benne, hogy nem lesz olcsó. Adhat némi támpontot, hogy jelenleg a 128 GB-os négycsatornás DDR4-es memóriacsomagok ára 220 000 és 251 000 forint között helyezkedik el.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap