2500 dolláros GeForce RTX 3090-es videokártya az ASUS-tól

A Gundam témájú videokártya mellé egy különleges dizájnnal ellátott Z490-es alaplap is érkezik, így a rajongók könnyedén építhetnek új konfigurációt, már amennyiben meg tudják fizetni a limitált példányszámban készülő termékeket.

2500 dolláros GeForce RTX 3090-es videokártya az ASUS-tól

Egy különleges, limitált darabszámban készülő videokártya bukkant fel az ASUS nemrégiben megtartott Repiblic of Gamers rendezvényén. Az új modell egy GeForce RTX 3090 alapú megoldás, amely egy új termékcsaládban kap helyet, ennek neve a GUNDAM lesz. A RoG Strix Gundam Edition speciális, fehér kivitelben kerül forgalomba, valamint néhány piros és kék dizájnelem is helyet kap rajta, így megjelenés terén tökéletesen illeszkedik majd a Gundam anime sorozathoz.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Az új modell a jelek szerint ugyanazokkal a főbb tulajdonságokkal rendelkezik, mint a normál GeForce RTX 3090 RoG Strix kivitel, ám fontos különbség, hogy a maximális Power Limit itt már a 480 W-ot súrolja, míg a GPU Boost átlag-órajel 1890 MHz lesz. Utóbbi érték egyébként a ROG-STRIX-RTX3090-O24G-GAMING modellnél is elérhető, ha a Gaming Mode helyett az OC Mode aktív. A tápellátást természetesen szokás szerint három darab nyolctűs PCI Express tápcsatlakozón keresztül oldották meg, valamint a háromslotos hűtés is ismerős lehet a korábbi modellről, amely szintén három ventilátort alkalmaz.

A különleges dizájnt a jelek szerint alaposan meg kell fizetni, ugyanis míg a normál RoG Strix modellért 1799 dollárt kérnek el, addig a Rog Strix Gundam Edition már 2530 dollárnak megfelelő kínai jüanért vihető haza, ami jelenlegi árfolyamra átszámítva mintegy 790 000 forintnak megfelelő kínai árat takar. Ez a videokártya a jelek szerint csak és kizárólag az ázsiai piacon válik elérhetővé, egyéb régiókba nem hozza el a gyártó.

Galéria megnyitása

Annak érdekében viszont, hogy a Gundam rajongók megfelelő dizájnnal ellátott alaplapot is választhassanak a különleges videokártya mellé, készül egy ASUS RoG M12E alaplap is, ami szintén megkapja a Gundam dizájnt. Itt lényegében a Z490-es lapkakészlet köré épülő RoG Maximus XII Extreme különleges köntösbe öltöztetett változatáról van szó, ami szintén csak az ázsiai piacot veszi célba, méghozzá 9999 kínai jüanos áron, ami jelenleg 1493 dolláros, illetve 465 000 forintos összeget takar, ha direkt módon átszámítjuk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap