25 napig bírja egy töltéssel a Withings sportórája

A Steel HR Sport túl sok újdonságot nem hoz a felmenőjéhez képest, főleg a szoftveres oldalon történt előrelépés.

25 napig bírja egy töltéssel a Withings sportórája

A Withings néhány éve az egyik legérdekesebb startup volt, meg is vette a Nokia, mert látta benne a potenciált, de a vállalat nem tudott semmi újat mutatni, így a finnek végül „visszaadták” az alapítónak a vállalatot. Az ismét francia kezekben levő vállalat most egy friss termékkel állt elő, de sajnos itt is jelentős déjà vu érzése lehet az érdeklődőknek.

A Steel HR Sport karóra ugyanazt az alapot használja fel, amit annak idején a Steel HR felvonultatott, csak most egy másik célközönségnek a szívébe próbálja belopni magát. Nem meglepő módon a sportolók számára kínálja az újdonságot a Withings. Az eszköz egy analóg és egy digitális készülék ötvözéséből jött létre, és az új kivitelben már sötétszínű lett a rozsdamentes acélból előállított tokja, a mutatóknak a vége pedig piros festést kapott, és a végeredmény minden kétséget kizáróan eléggé jól fest. De sajnos a hardver a külsőségektől eltekintve lényegében ugyanolyan maradt, mint 2016-ban volt. Rendelkezik a készülék egy kicsi OLED kijelzővel, ahol ezúttal a sportolással kapcsolatos adatok lesznek elsődlegesen megjelenítve, de itt láthatja majd azt is a felhasználó, ha bejövő hívása van. Az óra mindenről rezgéssel tudja figyelmeztetni a viselőjét.

Galéria megnyitása

A fejlesztők úgy alkották meg ennek az eszköznek a szoftverét, hogy már összesen 30 különböző típusú testmozgást tud kezelni a futástól a bokszoláson át az ellazulást segítő jógáig. Méri a Steal HR Sport a véroxigén-szintet és meg tudja állapítani a VO2 max értéket. Van kapcsolódó GPS funkciója is, de ehhez szükség van az okostelefonra, szóval arra nem alkalmas, hogy a mobilja nélkül tudja kövezni a viselője minden lépését. De legalább a Health Mate alkalmazásban meg lehet majd tekinteni a GPS által rögzített információkat is összefésülve például a lépésszámmal. Szintén a szoftveres oldal továbbfejlesztésének köszönhető, hogy a kisebb analóg kijelzőt már a korábbinál sokkal több alkalmazás tudja majd kihasználni az értesítések átadása céljával.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A Steel HR kettő méretben készült, volt hölgyeknek és uraknak is (36 és 40 mm), a Steel HR Sport viszont már csak a nagyobbik, 40 milliméteres tokozással érhető el; a számlap fekete vagy fehér lehet. A szíj szabványos rögzítést kapott, így bármikor le lehet cserélni, csak azt kell figyelembe venni, hogy az új pánt 20 milliméter széles legyen. A vállalat szilikon szíjjal kínálja gyárilag a terméket, de van bőr opció is. Jó hír, hogy 50 méteres vízmélységet (5 ATM) is el tud még viselni, tehát úszni biztonsággal lehet majd benne, és nem kell levenni a strandolás alkalmával – persze ez sem újdonság a Steel HR-hez képest. A Withings a hosszú üzemidőt nyújtó viselhető kiegészítői révén került be a köztudatba évekkel ezelőtt, és a Steel HR Sport is viszonylag jól szerepel ilyen tekintetben. Egy töltéssel 25 napig, tehát csaknem egy hónapig fog menni normál használatban, és van alacsony energiafelhasználású módja is, ebben pedig 45 napig is elmegy. Ami a kompatibilitást illeti, az iOS esetén beéri a nyolcas verzióval, az Androidból viszont az 5.0 Lollipop kell neki.

Galéria megnyitása

A Steel HR Sport 200 eurós ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg az Európai Unióban, és nem is kell rá várni, hiszen már elérhető a vállalat honlapjáról, és a boltokban is rövidesen felbukkanhat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap