240 Hz-es hordozható monitor az MSI-től

Az újdonság már kiérdemelt egy díjat is, amelyet a CES 2020 zsűrije ítélt oda neki.

240 Hz-es hordozható monitor az MSI-től

Az MSI egy új, kifejezetten játékosok számára készített hordozható monitorral rukkolhat elő a nem is oly távoli jövőben. A termék érkezéséről a CES 2020 előtt odaítélt díj árulkodik, amelynek értelmében számítógép perifériák és tartozékok terén az Optix MAG161 kiérdemelt egy, az innovatív termékeknek járó díjat, ám azt nem részletezték, pontosan mi is az innováció a termékben, hiszen az ASUS a RoG Strix XG17 formájában már bemutatott egy hasonló monitort a Computex 2019 alkalmával.

Galéria megnyitásaInnováció ide vagy oda, annyi biztos, hogy az újdonság USB-C és HDMI videó bemenettel egyaránt rendelkezik, 240 Hz-es képfrissítési rátával dolgozó panelje pedig IPS alapokon nyugszik, azaz széles betekintési szögekkel rendelkezi. Ennél több a hivatalos információkból sajnos nem derült ki, de pletykák azért már rendelkezésre állnak.

A típusjelzés alapján egy 16 hüvelykes képátlójú kijelzővel lehet dolgunk, amely várhatóan 1920 x 1080 pixeles natív felbontás és 3 ezredmásodperces GtG válaszidő mellett dolgozik. A tipikus kontrasztarány és a fényerősség értékét sajnos még homály fedi. Mint ahogy azt is, pontosan milyen tápellátással rendelkezik a monitor, mekkora akkumulátort tartalmaz – ha tartalmaz –, valamint várható ajánlott végfelhasználói ára is rejtély.

A fentiek alapján az MSI Optix MAG161 nem egy egyszerű ASUS RoG Strix XG17 klón lesz, hiszen utóbbi jóval nagyobb, 17,3 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. A CES 2020 folyamán remélhetőleg fény derül a most még nem ismert részletekre is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap