2022-ben kezdheti a 3 nm-es termelést a TSMC

Az eredeti tervek szerint 2023-ban indult volna meg a termelés ezen a node-on, de a munkálatok a vártnál jobban haladnak.

2022-ben kezdheti a 3 nm-es termelést a TSMC

A TSMC jelenleg Ázsia legértékesebb vállalatának számít, a bérgyártó üzletága pedig igencsak szárnyal, hála annak, hogy a vállalat rugalmasan kezeli a vásárlói igényeket, hozzáállásával pedig lojális ügyfélbázist épít ki. A nagy népszerűségnek köszönhetően az elmúlt hónapok során kissé nehezebbé vált a megrendelések teljesítése, ugyanis az átfutási idő közel háromszorosára nőtt – 2 helyett közel 6 hónap telik el a megrendelés leadása és teljesítése között. A vállalatnál természetesen próbálnak javítani a helyzeten, valamint az újabb, modernebb gyártástechnológiákkal kapcsolatos fejlesztések is gőzerővel zajlanak.

Galéria megnyitásaRemek példa erre, hogy a 3 nm-es csíkszélességgel kapcsolatos eredeti menetrendhez képest, amely szerint ez a gyártástechnológia majd csak 2023-ban indult volna hódító útjára, egy év előnyben van a cég, legalábbis az üzemek működését vezénylő JK Wang erről adott hírt nemrégiben.

Az üzemmel kapcsolatos munkálatok nagyon jól haladnak, így ha minden az eddigi tempónak megfelelően alakul, akkor már 2022 folyamán megindulhat a termelés az új csíkszélességgel.

Jelenleg egész pontosan úgy látják, hogy a 3 nm-es gyártástechnológia köré épülő lapkák első hulláma már valamikor 2022 végén elkészülhet. Innentől kezdve már nem kell sokat várni arra sem, hogy a 3 nm-es lapkákkal szerelt eszközök megjelenjenek kereskedelmi forgalomban. Persze minden attól függ, közbejön-e bármiféle nehézség a munka során – reméljük, nem

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap