2020-ban érkező videokártyáját reklámozza az Intel

Az első videokártya megjelenése csak a kezdet lesz...

2020-ban érkező videokártyáját reklámozza az Intel

Egy ideje nyílt titok, hogy az Intel 2020 folyamán bemutatja első, játékosoknak szánt videokártyáját, vagyis a videokártya piac a jelenlegi kétszereplős modellről háromszereplősre alakul át, ami verseny szempontjából mindenképpen jó hír. A vállalat a siker érdekében már több korábbi AMD-s szakembert is magához csábított, akik segítenek a vezetés álmának valóra váltásában.

A SIGGRAPH alkalmával ismét beszélt az Intel érkező videokártyájáról, igaz, a közzétett videóban sajnos nincs túl sok konkrétum az újdonság várható képességeivel kapcsolatban, de ez nem is meglepő, hiszen nagyon messze van még a rajt. A vállalat egy Intel Graphics nevű Twitter csatornán keresztül osztott meg egy videót, amiben eldicsekednek az eddig elért legfontosabb eredményeikkel. Az Intelnél büszkék rá, hogy a világon elsőként dobhattak piacra olyan grafikus processzort, ami teljes körű DirectX 12 támogatással rendelkezik, de arra is örömmel emlékeznek vissza, hogy a PC piacon elsőként adtak lehetőséget a 4K-s Netflix tartalmak lejátszására. Megemlítették, hogy az eSport szegmens számára olyan vékony gamer PC-t készítettek, ami nagyjából olyan vastag, mint egy okostelefon. A vállalatnál büszkék rá, hogy napi szinten több millió fejlesztővel dolgoznak együtt, valamint arra is, hogy processzorba integrált videó vezérlőik rengeteg PC-ben kapnak helyet.

A videó végén egy videokártya körvonalai is megmutatkoznak, amiről egyelőre szinte semmit sem lehet tudni, csak annyit, hogy 2020-ban érkezik, és ez a modell lesz a kezdete valami nagy és fontos változásnak.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap