2016-os mobilok is Emotion UI frissítést kaptak

Az EMUI 9.1 ismét befutott néhány korábbi készülékre, aminek sok felhasználó örülhet.

2016-os mobilok is Emotion UI frissítést kaptak

A Huawei szinte pihenés nélkül próbálja folyamatosan frissíteni a jelentősebb mobiljait, és ebből eredően most arról számolhatunk be, hogy az Emotion UI 9.1 grafikus felhasználói felület, annak szinte minden újításával, több mint fél tucat okostelefonon landolt. Az EMUI 9.1 csaknem 3 éves készülékre is befutott.

A Huawei az előző hónapban több mint 10 különböző saját márkás és Honor termékre szabta rá az Emotion UI jelenleg elérhető legfrissebb kiadását, most pedig nyolc újabb modellre került a sor. Ezúttal is vegyesen szerepelnek az érintett készülékek között Honor és Huawei mobilok. Ezekre már korábban elérhetővé vált hivatalosan az Emotion UI 9.0 és az Android Pie, most pedig még ezeken felül futott be az Emotion UI 9.1 is, ami nem szenved hiányt az újításokban.

A kínai alakulat szakemberei az EMUI 9.1 esetében több jelentős módosítást is bevezettek, szóval annak ellenére, hogy ez nem egy főverziós frissítést, érdemes mindenképpen igénybe venni, mert érzékelhető pozitívumokkal járhat az igénybe vétele. Az EROFS fájlrendszer érkezése például több szempontból is jó, hiszen ezáltal több szabad terület lesz elérhető az adattárolón (akár 2 GB-tal), és gyorsulhat a tempó jellemzően írási műveletek közben, ilyenkor 20%-os is lehet az előrelépés. A GPU Turbo 3.0 pedig arról gondoskodik, hogy a játékok során jobb felhasználói élményben részesülhessenek az emberek. Ez a szolgáltatás már több mint 20 különböző cím esetében tartogat különleges optimalizálásokat. A grafikus felület kicsit még letisztultabbá vált, és bekerült néhány háttér élénkebb színvilággal, plusz egyes ikonok át lettek rajzolva. És már videókat is be lehet állítani a hívásoknál kicsörgésnek, a Huawei Vlog pedig több hasznos szerkesztő funkciót is felvonultat a kamerához, videókhoz kapcsolódóan.

Galéria megnyitása
Huawei Mate 9

Az Emotion UI 9.1 frissítést most megkapó okostelefonoknak a maradéktalan listája így néz ki:

  • Huawei Mate 9
  • Huawei Mate 9 Pro
  • Porsche Design Huawei Mate 9
  • Huawei P10    
  • Huawei P10 Plus
  • Huawei Nova 2S        
  • Honor V9
  • Honor 9

Bár a Huawei már nagyon közel áll az Emotion UI 10 felhasználói felület indításához, de addig még szinte teljesen biztos, hogy lesz frissítés a „régi” fronton is, és még több mobil részesülhet majd az Emotion UI 9.1 grafikus felületből. A felhasználók pedig elégedetten vehetik tudomásul, hogy sokáig támogatásban részesülhetnek, ha Huawei/Honor készüléket választanak – persze elsősorban a kiemeltebb modellekre igaz ez, ahogy azt a mostani példa is mutatja.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap