2 TB-os Caviar Black meghajtó a WD-től

2 TB-os Caviar Black meghajtó a WD-től

A Western Digital neve sokak számára cseng ismerősen: a vállalat minőségi, jó teljesítménnyel rendelkező merevlemezekkel és már SSD meghajtókkal is jelen van a piacon, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek a felhasználók körében. A gyártó a forgalomban lévő kétféle 2 TB-os merevlemeze, azaz a Caviar Green WD20EADS és az RE4-GP WD2002FYPS típusjelzéssel ellátott modellek mellé egy harmadik, rendkívül gyors adattárolót is piacra dob, amely a Caviar Black sorozat kínálatát fogja gyarapítani.

A 2 TB-os adattároló kapacitással büszkélkedő merevlemez a gyártó felsőkategóriás, rendkívül gyors termékei között kap helyet: az újdonság tulajdonképpen a WD2002FYPS modellre fog épülni. A merevlemez tányérjai 7200-as percenkénti fordulatszámon üzemelnek, az egység 64 MB-nyi buffert tartalmaz, ami pontosan kétszer akkora mennyiség, mint az 1 TB-os Caviar Blac modellé. A kiváló teljesítmény érdekében a merevlemez két processzort tartalmaz, az újdonság SATA 3 Gbps-os csatolófelületen keresztül kapcsolódik a rendszerhez. Hivatalosan ugyan nem említették még, de a termék valószínűleg a gyártó által kifejlesztett energiatakarékossággal kapcsolatos technológiákat is magában hordozza majd a hatékony energiafelhasználás érdekében.

Az új, 2 TB-os Caviar Black meghajtó az információk szerint az elkövetkező hetek folyamán jelenhet meg kereskedelmi forgalomban, a gyors és rendkívül nagy adattároló kapacitással bíró termékért 300 dollárt kérnek majd el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward