165 Hz-es ívelt kijelzős gamer monitorok AOC-módra

A 24 és 27 hüvelykes képátlóval érkező monitorok között van némi különbség felszereltségben, ám mindannyian jó minőségű VA panelt kaptak, valamint mindannyian négy videó bemenettel rendelkeznek.

165 Hz-es ívelt kijelzős gamer monitorok AOC-módra

Szeptember folyamán négy új gamer monitorral bővül a termékpaletta, ugyanis az AOC jóvoltából 165 Hz-es képfrissítési rátával büszkélkedő, VA panel köré épülő megoldások érkeznek, amelyek 1500R hajlítási sugárral készülnek, méghozzá kétféle kivitelben. A G2U sorozat tagjai remek felszereltségükkel és extráikkal próbálják meghódítani a vásárlókat, míg a G2AE családba érkező modellek extrák nélkül, költséghatékonyabb kivitelben veszik fel a kesztyűt a konkurens megoldásokkal szemben.

Galéria megnyitása
C27G2U

Az alapokat minden esetben egy VA panel adja, amely mögött W-LED típusú háttérvilágítás dolgozik. A 178 fokos betekintési szögekkel rendelkező panel mind a 23,6 hüvelykes, mind pedig a 27 hüvelykes modelleknél 250 cd/m2-es fényerősségre képes, valamint Full HD felbontást kínál. A képfrissítési ráta 165 Hz-nél tetőzik, ám AMD FreeSync támogatás is rendelkezésre áll majd, ami 48 Hz és 165 Hz között üzemel majd.

Galéria megnyitása
C24G2U

Színhűség terén egyáltalán nem lesznek rosszak az új gamer monitorok, hiszen az sRGB színteret 120%-ban, míg az AdobeRGB színteret 89%-ban képesek lefedni. A kontrasztarány a kisebb képátlójú modelleknél 3000:1, míg a nagyobbaknál 4000:1 értéket képvisel. Válaszidő terén 1 ezredmásodpercre számíthatunk (MPRT), valamint alacsony bemeneti késleltetést biztosító üzemmódot is kapunk.

Galéria megnyitása
C27G2AE

A C24G2U és a C27G2U esetében négy darab USB 3.2 Gen1 Type-A porttal ellátott USB Hub, valamint egy jól testreszabható állvány is jár. Ezzel szemben a C24G2AE és a C27G2AE már inkább azokat veszi célba, akik költséghatékony, de jó minőségű panellel szerelt monitorra vágynak, amit szükség esetén akár monitortartó állványra is felszerelnek (AOC AD110D0), így ezek a termékek sem USB hubot, sem pedig rugalmas állványt nem kaptak. Igaz, a gyártói oldalon van egy kis keveredés az állványok tulajdonságainál, itt és itt: a 24 hüvelykes modellnél megemlítik a Pivot/Portré módot, a 27 hüvelykes változatnál viszont már nem. Ezeknél a termékeknél inkább kihagytuk a táblázatból ezt a funkciót.

Galéria megnyitása

A beépített tápegységgel ellátott monitorok minden esetben rendelkeznek két darab HDMI 1.4-es, egy DisplayPort 1.2-es és egy D-Sub videó bemenettel, valamint két darab 2 W-os beépített hangszóróval és 3,5 milliméteres jack Audió kimenettel is fel vannak szerelve.

Galéria megnyitása
C24G2AE

Dizájn terén az összes monitor ugyanazt a fekete-piros színvilágot és ugyanazt a dizájnnyelvet követi, így a képátlótól eltekintve nem igazán lesz közöttük vizuális különbség, ahogy az a mellékelt fotókon is látszik.

A három év jótállással rendelkező újdonságok várhatóan szeptember folyamán kerülnek az üzletek polcaira, méghozzá az alábbi listáarakon.

  • C24G2AE: 199 euró
  • C24G2U: 219 euró
  • C27G2AE: 269 euró
  • C27G2U: 289 euró

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap