14 játékot ad ki egy éven belül az Electronic Arts

Ezek közül több csak Nintendo Switch-re érkezik majd.

14 játékot ad ki egy éven belül az Electronic Arts

Az Electronic Arts egyértelművé tette a befektetők számára, hogy az induló üzleti évben - tehát jövő tavaszig - 14 játék kiadását tervezi. Ezek közül sok megjelenik majd Nintendo Switch-re is, néhány anyag pedig csak arra, de erről pontosabb részleteket nem kaptunk.

Az persze már korábban kiderült, hogy készül a Burnout Paradise Remastered, vagyis az eredetileg PS2-re készült, Criterion által fejlesztett zseniális autós játék felújított változata. Ez biztosan érkezik Nintendo Switch-re, és egészen elképesztő módon 49,99 dollárt kérnek majd érte. Összehasonításként a tavaly augusztusban megjelent PC-s változat 19,99 dollárba került annak idején.

A megjelenések között ott lesz a csak PC-re érkező Command & Conquer Remastered, valamint a minden létező platformra megjelenő új FIFA, NHL és Madden is. Ezeken kívül egy további sportjátékkal készül az Electronic Arts, de erről egyelőre még nem rántották le a leplet.

Ezen kívül ott van a listában a Medal of Honor VR, valamint a bizonyos régiókban már elérhető Plants vs. Zombies 3 is, ami mellett további egy mobilos játékra számíthatunk még a kiadótól. Kiderült az is, hogy négy anyag érkezik az EA Partner Programból, amik jellemzően kreatívabb, kísérletezősebb játékok szoktak lenni, mint például az Unravel.

Kiderült az is, hogy a Burnouton kívül készül még egy korábbi játék remasterelt verziója, valamint hogy a kiadó játékainak egy bizonyos része ingyenesen frissíthető lesz majd Xbox Series X-re és PS5-re. Ennek a mikéntje egyelőre nem ismert, a Microsoft például már bejelentette, hogy a Smart Delivery rendszerhez lehet csatlakozni, és ilyenkor egy adott játék nagyon egyszerűen elérhetővé tette több platformon is. Ennek bevetése azonban nem kötelező, a kiadók választhatnak más utat is, vagy dönthetnek úgy is, hogy minden platformon külön kell megvásárolni a játékaikat.

A Star Wars-játékokkal kapcsolatban viszont egy szót sem ejtett a kiadó.

Az is biztos, hogy a DICE már befejezte a munkát a Star Wars Battlefront 2-n, és hamarosan megkapja utolsó nagy frissítését a Battlefield 5 is, ezt követően pedig a stúdió teljes erővel átáll a már egy ideje készülő új Battlefield befejezésére. Ennek a megjelenése azonban nem várható a 2021-es üzleti évben, vélhetően szokás szerint 2021 őszén jelenik majd meg.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap