1200 Mbps-os TP-Link 802.11ac adapter USB 3.0-s porttal

A TP-Link Archer T4U komoly adatátviteli sebességeket kínál, igaz, külső helyett "csak" belső antennával rendelkezik, de cserébe az ára is baráti.

1200 Mbps-os TP-Link 802.11ac adapter USB 3.0-s porttal

A TP-Link piacra dobta Archer T4U típusjelzéssel ellátott USB 3.0-s WiFi adapterét, amely az 5 GHz-es 802.11ac, illetve a 2,4 GHz-es 802.11 a/b/g/n tartományban egyaránt üzemel. A friss termék AC1200-as jelöléssel érkezik, ami annyit jelent, hogy az 5 GHz-es tartományban maximum 867 Mbps-os, a 2,4 GHz-es tartományban pedig maximum 300 Mbps-os adatátviteli sávszélességet kínál – ez igen meggyőző. Az Archer T4U a rendelkezésre álló információk szerint Realtek RTL8812AU vezérlőt kapott.

A kétsávos újdonság 802.11ac routerrel karöltve biztosítja a legjobb teljesítményt, de a korábbi WiFi szabványokkal is tökéletesen kompatibilis. A beépített – 2x2:2 omni directional – antennával ellátott Archer T4U USB 3.0-s csatolófelületen keresztül kapcsolódik az adott rendszerhez, így biztosak lehetünk benne, hogy a WiFi sebesség esetében nem az USB port lesz a gyenge keresztmetszet. A termékhez gyártója mellékel 1 méternyi USB 3.0-s hosszabbító kábelt is, hogy az adaptert úgy is elhelyezhessük, hogy jobb legyen a vétele.

Az elegáns, fekete műanyagházzal érkező Archer T4U 92,2 milliméter hosszú, 29 milliméter széles és 14,6 milliméter magas, tömegét azonban nem árulta el a gyártó. A vaskosabb pendrive-ra emlékeztető kiegészítő WPS gombot is kapott a könnyebb beüzemelés érdekében, de manuálisan is csatlakozhat az adott hálózathoz, méghozzá 64/128 bites WEP, illetve WPA-PSK/WPA2-PSK adattitkosítás alkalmazása mellett. A termék beüzemelése a mellékelt konfigurációs alkalmazással szinte gyerekjáték.

A TP-Link Archer T4U már elérhető kereskedelmi forgalomban, ára pedig 11 000 forint körül mozog.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward