120 Hz-es kijelzőt kap az új ASUS ROG Phone

120 Hz-es kijelzőt kap az új ASUS ROG Phone

Az ASUS a színfalak mögött már gőzerővel dolgozik azon, hogy bemutatta a ROG Phone következő generációját. A vállalat tavaly rántotta le a leplet az első ROG Phone-ról, ami az eladásokat tekintve nem lett kirobbanó siker, de nagyon sokak elismerését vívta ki a szerkezet, és a kiegészítőivel együtt talán a leginkább átgondolt gamer okostelefon lett. Most pedig már úton van a második felvonás, ami több tekintetben is biztosan rálicitál majd az elődjére.

A ROG Phone egyik jelentős képessége az volt tavaly, hogy 90 Hz-es megjelenítővel felszerelve érkezett, és a második felvonásra egy még magasabb képfrissítési rátával rendelkező panellel fog visszatérni. Egy véletlenül napvilágot látott, játékkal kapcsolatos promóciós képen egyértelműen látható, hogy 120 Hz-es megjelenítéssel reklámozzák a készüléket. Nagyon kevés olyan okostelefon van, ami hasonló lehetőséget tud nyújtani, de például ez az előnye eddig megvolt a konkurenseivel szemben a Razer gamer mobiljainak. A ROG Phone 2 viszont már ezen a téren is felveszi majd a kesztyűt.

Galéria megnyitása

A 120 Hz-es panellel még simább játékélményt lehet majd biztosítani az okostelefon kijelzőjén keresztül, és a normál használat mellett is érezhető lehet majd a képfrissítés terén tett előrelépés. Mivel a 120 Hz-es megjelenítés a hardvert az átlagosnál jobban megterheli, ezért valószínűleg lesz olyan lehetőség, amivel lentebb vehető ez az érték, amikor nem indokolt a kiemelkedő „tempó” használata, esetleg merülőben van a készülék, és inkább az üzemidő kitolására helyeződik át a hangsúly a jobb felhasználói élményről. Az új ROG Phone már a Tencent játékos részlegének partnerségében készül, és ennek köszönhetően extra optimalizálásokkal is számolni lehet, és valószínűleg az egyedi grafikus felhasználói felületet is úgy fejlesztette tovább az ASUS, hogy még immerzívebb élményt jelentsen az eszköz használata.

Az okostelefonról egyébként azt lehet még sejteni, hogy a Qualcomm Snapdragon 855 mobilplatform lesz benne, és egy olyan hűtési rendszerrel lehet ez megtámogatva, melynek köszönhetően hosszan fogja bírni a magas terhelést. A RAM akár 12 GB-os kapacitású is lehet, de borítékolható, hogy lesz szerényebb variánsa is az eszköznek valamelyest kevesebb memóriával – és ezzel együtt kedvezőbb árral. A burkolaton szinte biztosan lesz LED-es világítás, és különleges lesz a vonalvezetése, mint az elődjének.

Az ASUS ROG Phone második generációja előre láthatólag júliusban mutatkozhat majd be, de arról most még nincs információnk, hogy mennyibe kerül majd, és pontosan hol, mikor kerülhet a boltok polcaira.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap