1080p60 támogatással érkezik a Razer Ripsaw HD

A Razer Ripsaw HD segítségével 1080p60-as felvételek készülhetnek, de 4k60p passthrough támogatás is rendelkezésre áll.

1080p60 támogatással érkezik a Razer Ripsaw HD

A Razer egy új termékkel próbál érvényesülni a piacon, ami nem más, mint egy külső, USB 3.0-s portra kapcsolódó rögzítőeszköz.  A Ripsaw HD segítségével könnyedén streamelhetjük játékainkat és különböző egyéb tartalmainkat. A Razer egyébként korábban már több egyéb termékkel is célba vette a streamer piacot, gondoljunk csak a Kiyo kamerára, ami beépített körvilágítással rendelkezik, de éppen a Seiren Elite mikrofont is megemlíthetnénk.

A Ripsaw "HD" az elődjétől abban tér el, hogy már nem 1080p-s, hanem 4K60p-s passthrough funkciót kínál, felvétel esetén pedig a Full HD felbontás és a 60 Hz-es képfrissítési ráta a maximum, tömörítetlen formában. Az eszköz HDMI 2.0-s porton keresztül fogadja a műsorforrás tartalmait, a videó kimenet pedig szintén HDMI 2.0-s szabványú.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Az újdonság elejére egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet is került, így a hangkeverés is megoldott. Az eszköz segítségével nem csak PC-s, hanem akár konzolos játékmenet is streamelhető: a videó bemenetre az adott eszköz video streamjét kell csatlakoztatni HDMI porton keresztül, majd a videó kimenetre csatlakozhat egy televízió vagy monitor, hogy lehessen irányítani az adott rendszert. A streamet USB-C porton keresztül továbbítja a doboz a gépünkhöz, ahonnan streamelhetjük vagy felvehetjük. Sajnos külső adattárolóra nem tud rögzíteni a termék, mint például az AverMedia 2 Plus, valamint 4k60p felvételek készítésére sem képes. A Ripsaw HD a játékkonzolok közül a PlayStation 4-et, az Xbox One-t, illetve a Nintendo Switch-et egyaránt támogatja. Szoftverek terén az OBS, a Streamlabs, az XSplit, a Mixer, a Twitch és a YouTube szerepel a támogatott platformok között.

A csomag a készüléken kívül tartalmaz egy HDMI 2.0-s kábelt, egy 3,5 milliméteres audió kábelt, valamint egy USB Type-C portról USB Type-A portra átalakító kábelt is, azaz a termék használatához nem szükséges USB Type-C port jelenléte a kiszemelt konfiguráción. A Razer Ripsaw HD 159,99 dolláros áron kerül forgalomba, első körben azonban csak a Razer webáruházában lesz elérhető, méghozzá április 11-től kezdve. Később – de még a második negyedév folyamán – kereskedelmi forgalomban is megjelenik az eszköz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward