1000 dolláros számítógépházzal rukkolt elő az In Win

A 928-as toronyházba hatalmas teljesítményű munkaállomást lehet építeni.

1000 dolláros számítógépházzal rukkolt elő az In Win

A különleges számítógépházairól ismert In Win egy meglehetősen tágas, torony formátumú újdonsággal rukkolt elő, ami a 928-as típusjelzést viseli, belsejében pedig akár egy csúcskategóriás munkaállomás minden összetevője helyet kaphat, méghozzá hatalmas hőleadó radiátorokkal dolgozó folyadékhűtés kíséretében is. A 928-as modell, ami Super Tower besorolás alá esik, minőségi, prémiumkategóriás anyagokból épül fel, ugyanis két oldallapját edzett üveglapok adják, váza pedig eloxált és szálcsiszolt alumíniumból készült, 4 milliméteres vastagságban, CNC forgácsolással. Az előlapon egy diszkrét In Win logót helyeztek el, ami természetesen címezhető RGB LED világítást is kapott.

Galéria megnyitása

A hatalmas számítógépház 571 milliméter magas, 335 milliméter széles és 656 milliméter mély, belső terének űrtartalma pedig nem kevesebb, mint 125 liter. Odabenn akár 14 x 14 hüvelykes EEB alaplap is elfér, de akár E-ATX, ATX, microATX vagy Mini-ITX formátumú alaplapokban is gondolkodhatunk, ezeket ugyanis gond nélkül fogadja az alaplaptálca. A kábelmenedzsmentet és a processzorhűtő szerelését kivágások segítik – az új házat lényegében az Intel Xeon W375X processzorral szerelt munkaállomásokhoz tervezték.

Galéria megnyitása

A ház belsejében maximum 480 milliméter hosszú videokártya fér el, de ha a GPU tartót is beüzemeljük, akkor 335 milliméter a limit. A videokártya szélessége maximum 190 milliméter lehet, igény esetén pedig akár függőlegesen is beszerelhetjük a terméket, így ventilátorait és világítását működés közben is bármikor meg lehet csodálni – az ehhez szükséges riser kártya a kínálat részét képezi. utóbbi esetben maximum 80 milliméter vastag lehet a kiszemelt videokártya, ám ez az esetek többségében nem probléma. Processzorhűtőből maximum 190 milliméter magasat választhatunk, a tápegység számára pedig 250 milliméternyi hely áll rendelkezésre, kábelmenedzsmenttel együtt, jó hír viszont, hogy akár két tápegység is elfér a házban.

Galéria megnyitása

Az adattárolókat két darab 3,5 hüvelykes és hat darab 2,5 hüvelykes bővítőhely várja, optikai meghajtót viszont nem lehet beépíteni, hiszen nincs 5,25 hüvelykes bővítőhely, de ezt külső meghajtóval könnyen orvosolhatjuk. Szellőzés terén igen jó lehetőségeket kínál a ház, hiszen a tetőlapon hat, az előlap mögött három, a hátlapon pedig ugyancsak három darab 140 milliméteres ventilátor fér el. A tetőlap alá maximum két darab 420 milliméteres hőleadó radiátort építhetünk – az egyik a videokártya, a másik pedig a processzor hűtését végző folyadékkört szolgálhatja ki.

Galéria megnyitása

Az In Win újdonságának előlapi portjai közé egy USB 3.1 Gen 2 Type-C, illetve két darab USB 3.0 Type-A port került, de a szokásos audió csatlakozókról sem kell lemondani. A 928-as modell forgalmazása május 16-án indul meg, első körben azonban csak az Amerikai Egyesült Államok területén lesz elérhető az újdonság, méghozzá 999 dolláros áron. A fekete modell mellett egy ezüst színű kiadás is rendelkezésre áll majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap