100 évet ugrik előre a Total War: Three Kingdoms

Nagyon érdekes koncepcióval érkezik az új kiegészítő.

100 évet ugrik előre a Total War: Three Kingdoms

Új kiegészítő érkezik a Total War: Three Kingdomshoz, mégpedig Eight Princes néven. Ebben a nevének megfelelően nyolc különböző herceg fölött vehetjük majd át az irányítást olyan kampányokban, melyek 100 évvel a Three Kingdoms kezdete után indulnak, és amikben a lelkes fiatal hercegek mindent megtesznek majd a hatalomátvételért.

Az ígéretek szerint mind a nyolc különböző kampánymechanizmusokkal és játékstílusokkal érkezik a Jin-dinasztia jövőjének megerősítésére. Sima Yong például a védelemre és az infrastrukturára koncentrál, és nagyobb eséllyel ugrik be nála a Man of the Hour esemény a csaták után, mert különös képességgel tud odafigyelni a tehetséges alattvalók felismerésére.

Ezzel szemben Sima Wei egy agresszív, terjeszkedésre építő stratégiát folytat, és a saját egyedi, Fury nevű erőforrása tudja erősíteni a hadviselését, azonban ezt csak tényleges katonai győzelmek után tudja termelni. Mindenki megtalálja tehát a magának való herceget.

A hercegek a Three Kingdomstól eltérő fejlődési rendszeren mennek majd keresztül, és az aligment rendszer a Wealth, Spirit, Might és Mind négyes köré szerveződik, amik különböző bónuszokat adnak majd, és különböző dilemmák elé állítják a játékost. Végül pedig meg kell hoznunk a nagy döntést is: maradjon a helény az uralkodó, vagy megszerezzük magunknak a trónt?

A kiegészítőben a nép támogatása helyett a nemesség támogatását kell elnyernünk, akiknek az igényeik és nézőpontjaik jelentősen mások, mint az egyszeri népé, hiszen gazdagok és hatalommal rendelkeznek. 

Az Eight Princes kiegészítő augusztus 8-án jelenik meg 9 eurós áron, de a Steamen már most előrendelhető 10%-os kedvezménnyel.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap