1 TB tárhelyet nyújthat a Galaxy Note9

1 TB tárhelyet nyújthat a Galaxy Note9

Véletlenül felkerült a YouTube-ra a Samsung következő csúcsmodelljének az első hivatalos videója, ami több olyan pletykát is megerősít, amiről már korábban hallani lehetett, és nagy jelentősége lesz az újdonságnál. A felvételen az a kékszínű modell látható, aminek citromsárga tollat rejt a háza.

A képsorokon nagy hangsúlyt kap az S Pen, ami a várakozásoknak megfelelően teljesen új lesz, és aktívan ki tudja majd venni a részét az okostelefon kezeléséből, hála egyebek mellett az oldalán található gombnak. Arról nem szól a fáma, hogy pontosan milyen képességekkel bír majd az érintőceruza, de ha hihetünk az eddigi információknak, akkor ez már 8192 nyomáspontot lesz képes érzékelni. Többször szóba került már az is, hogy egy a korábbiaknál jóval izmosabb akkumulátor (4000 mAh) szolgálhat majd a Galaxy Note9-ben, és a videó is kiemeli, hogy az okostelefon bírni fogja az egész napon át tartó intenzív használatot.

A legérdekesebb része a felvételnek, amikor a tárhely kerül a fókuszba. A Samsung hangsúlyozza, hogy a bővíthető tárhely kihasználásával az okostelefon akár 1 terabájtnyi adat hordozására is képes lesz. Ez úgy jön össze, hogy érkezik az eszközből egy 512 GB-os modell, amibe bele lehet majd tolni memóriakártyát is – egy dedikált fiókja lesz ennek –, és a szerkezet támogatni fogja az 512 GB méretű microSD-k alkalmazását. Korábban a Galaxy Note8 esetében csak 256 GB-os memóriakártyát lehetett használni, a Galaxy S9 és S9+-nál pedig 400 GB jelentette a plafont a specifikáció szerint, szóval ez bővítési a lehetőség is újnak ígérkezik.

A Samsung Galaxy Note9 a vállalat tervei szerint augusztus 9-én fog befutni, szóval már kevesebb mint egy hetet kell arra várni, hogy minden titkára fény derüljön.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap