Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Hírek

Bejelentették az A Total War Saga: Thrones of Britanniát

 • Dátum | 2017.11.14 19:01
 • Szerző | Nephin
 • Csoport | JÁTÉK
A Creative Assembly júliusban adott hírt először az A Total War Sagáról, mely a jól ismert történelmi háborús játékok új ágát jelenti, és a korszakokon átnyúló időkeretek helyett mindig egy kiemelt időszakra összpontosító sorozat lesz. Most bejelentették az első rész, a Thrones of Britannia érkezését.


Ahogy az a címből kiderül, a helyszín a Brit-szigetek lesz, i.sz. 878-ban, a viking invázió után. A hódítók megvetették a lábukat, de mellettük Anglia, Írország, Skócia és Wales uralkodói is saját terveket dédelgetnek, különösen a wessexi Nagy Alfréd király.

A sorozat készítésének vezetője, Mike Simpson így fogalmazott:

„Az adott korszakokra fókuszáló játékainkkal ellentétben ezúttal egy adott földrajzi területet vettünk górcső alá, és egy rendkívül részletes kampánytérképet hoztunk létre olyan kulturális fókusszal és hangulattal, amiben a játékosok könnyedén elmerülhetnek. Ez a sorozat tökéletesen kiegészíti majd széleskörű kínálatunkat.”

Bár a játék csak jövőre várható, a steames oldala már él.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 2.
  2017. 11. 15. 11:44
  En a Rome2-vel jatszottam utoljara, de meg mindig ugyanabba futok bele mint a regebbi reszekben. Foleg az AI mukodesevel vannak problemaim, valamint a diplomaciaval. Amint tulnovok a kozvetlen kornyezetemben levo nepeken a jatek monoton lesz. Egy ido utan mar csak csatakat jatszottam vele, de sajnos azt is elunom hamar. Kivancsi vagyok hogy ezeken tudnak e valamit javitani vagy minden eroforrast a modellek a kampany es a balance kialakitasara kell hogy forditsak.
 • 1.
  2017. 11. 14. 19:15
  Örülök hogy végre lesz történelmi, én meg mindig a rome 1 meg medieval 2 nyomom legtöbbször. Viszont kérdéses, hogy ezek a részek milyen gyakran jönnek és mennyiért. Anno ugye a Kingdoms dlc-bwn volt 4 külön kampány. Remélem nem teljes árú dlc-ket adnak minden évben.