Shop menü

ZAJSZŰRŐVEL FRISSÜLTEK AZ XBOXOK

Egy új Elite kontroller is bejelentésre került.
Török Roland
Török Roland
Zajszűrővel frissültek az Xboxok

A konzolos játékélmény egyik kellemetlen velejárója lehet az, ha olyan emberekkel játszunk együtt, akik zajos környezetben élnek, vagy folyamatosan halljuk az átlagosnál is hangosabb életfunkcióikat. 

A számítógépeken a zajszűrő rendszerek már jól működnek, ám konzolokon van még hova fejlődni. Az Xbox új frissítése viszont végre változást hozhat, hiszen a most érkezett megoldás segítségével végre szűrhetjük a nem kívánt hangokat, hogy tényleg csak az emberi beszéd jöjjön át a mi oldalunkra. 

Galéria megnyitása

Az új megoldás a parti csevegés funkció alatt érhető el, a zajszűrőt bekapcsolva lehetséges a háttérzajokat megszüntetni.  

Egy másik érdekes frissítés, ha egy barátunk megoszt valamilyen teljesítményt, képet vagy videót, akkor mobilról, gépről, konzolról, bárhogyan is, de ha megvan a játék, esetleg a Game Pass Ultimate része, akkor azonnal beugorhatunk mi is játszani.  

Nem csak szoftveres úton érkezik újdonság, hardveres fronton is erősít a vállalat. 

Bár a gamepad hiány továbbra sem egy megoldott kérdés, a Microsoft frissíti a portfólióját egy új Elite irányítóval, ez lesz az Xbox Elite Series 2 – Core

A Core kialakítás alapvetően olcsóbb lesz, mint a sima Series 2, ez pedig annak tudható be, hogy kevesebb dolgot fog tartalmazni a csomag. A vásárlásunk mellé nem fognak járni alapvetően a lecserélhető mágneses irányítók, a hátsó karok, a töltő tok is kimarad, ám külön, opcionális vásárlásként be lehet majd ezeket is szerezni. Ami viszont jár majd hozzá, az analóg kar ellenállását beállító eszköz.  

Jó hír, hogy ez utat nyithat akár az olcsóbb utángyártott alkatrészeknek is, így tényleg olcsóbban lehet majd teljes értékű Series 2 irányítónk, mintha mindent a Microsofttól vásárolnánk. 

Galéria megnyitása

A Design Lab részévé válik az Elite Series 2 család is, így a szeptember 21-én érkező vezérlő személyre szabott megjelenést kaphat a saját magunk választotta színeken keresztül.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére