WoW - újraéleszthetők a letörölt karakterek

Berágtál a játékra és letörölted a karaktereidet? Nincs menekvés, a Blizzardnál még megvannak!

WoW - újraéleszthetők a letörölt karakterek

A Blizzard mindent megtesz, hogy a World of Warcraft közelgő kiegészítőjének, a Warlords of Draenor megjelenésének alkalmából visszacsábítsa elvesztett játékosait. Mindenki számára elérhető lesz az az opció, melynek segítségével visszahozhatja letörölt karaktereit. A fejlesztők a WoW hivatalos blogján részletesen kifejtették, hogyan fog a dolog működni:

"A letörölt karakter visszahozása helyreállítja az összes tárgyát is, az enchantmentekkel és a gemekkel együtt. Rögtön újra játszani kezdhetsz karaktereddel, aki nem fog emlékezni arra, hogy letörölted, és mi sem fogjuk neki elárulni."

A felélesztésnek azonban vannak bizonyos korlátai is. 55. szint alatti Death Knightokat és 10. szint alatti közönséges halandó karikat nem lehet visszahozni. A 10. és 29. szint közötti karaktereket csak 90 napig őrzik meg, a 30-49-eseket pedig csak 120 napig. Az 50. szint feletti karakterek (a már említett Death Knightok kivételével) viszont már mind biztonságban lesznek, őket bármennyi idő elteltével fel lehet még éleszteni. Az újraélesztő opciót nem használhatjuk állandóan, csak 30 naponként egyszer.

Ha már létrehoztunk egy új karaktert, aki ugyanazt a nevet viseli, mint egy korábban már letörölt avatarunk, akkor az újraélesztésnél az új karaktert vagy át kell nevezzük, vagy le kell töröljük a másikat, vagy el kell költöztessük, hogy ne okozzon problémákat a név.

A letörölt karakterek neveit a Blizzard korlátozott ideig még lefoglalja nekünk, azaz ha létrehoztunk egy karaktert, aki valami miatt nem tetszett, és újra meg akarjuk alkotni, ugyanazzal a névvel, akkor erre lesz lehetőségünk, mert "korlátozott ideig" még fenntartják nekünk a nevet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward