WoW: Kataklizma és megújulás

Kitörni látszik a World of Warcraft a megszokott kiegészítő-ritmusából. Azaz 10 új szint, pár új térkép és a sztori folytatása helyett a pletykák szerint ezúttal a régi világot szabják át teljesen.

WoW: Kataklizma és megújulás

Kitörni látszik a World of Warcraft a megszokott kiegészítő-ritmusából. Azaz 10 új szint, pár új térkép és a sztori folytatása helyett a pletykák szerint ezúttal a régi világot szabják át teljesen.

A World of Warcraft: Cataclysm lvl85-re emeli majd a szintkorlátot, de nem hoz be új felfedezhető zónákat. Ehelyett megváltozik a minden játékos által jól ismert Azeroth (Kalimdor+Eastern Kingdoms), ha hihetünk annak, amit az MMO Champion ír. Információik szerint egy kataklizmikus történés megváltoztatja majd a bolygó felszínét. Ennek előidézője a szövetségre lépett Naga és Black Dragonflight közös munkálkodása lesz.

Így a kalandozás az eredeti zónákban teljesen meg fog változni, hogy tükrözze az új stílust és technológiát, amit a legutóbbi kiegészítő hozott be. Lehetővé válik a már korábban is beígért repkedés, és a már klasszikusnak mondható instance-ok új kihívásokat hoznak majd a magas szintű játékosok részére is, illetve olyan régóta lezárt részek nyílnak majd meg, mint Uldum, Gilneas (a Worgenek kezdőtérképe) és a Caverns of Time-on kívüli Hyjal. A zónák itt-ott elég rendesen átformálódnak, nem csak, hogy az ajánlott szint változik meg hozzájuk, hanem lesz amelyik víz alá kerül, romos lesz vagy éppen több részre osztják majd fel. Egyes vad találgatások szerint az ork főváros, Orgrimmar is a földdel egyelővé válik.

Pletykák szerint a Blizzard újabb két fajt tesz játszhatóvá a játékban, ezek pedig a Goblinok és a Worgenek lesznek. Ez utóbbiaknak két formájuk lesz, emberi és farkasszerű. Új kasztokat ugyan nem hoznak be, de új kombinációkat igen. Többek között lehetséges lesz ember és élőhalott vadászt, tauren és gnóm papot, éjelf, ork, valamint törpe mágust, törpe sámánt vagy troll druidát létrehozni (néhány összeállítás elég valószínűtlennek tűnik számunkra, de legfeljebb majd szídjuk az MMO Championt, amiért így mellé trafált! :))

Ezen kívül rengeteg információt találhatunk még a történeti háttérről, a politikai változásokról, forradalmakról, vagyis mindenről, ami a kataklizmához vezetett. Ezzel a Blizzard állítólag vissza akarja hozni az eredeti Warcraft játékokból megismert grandiózus történetmesélést. Hát, már nem kell sokat várnunk, hogy mindez megerősítést vagy cáfolatot nyerjen a BlizzConon (ami ezen a héten pénteken és szombaton lesz)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward