VR-os hegymászós játékot készít a Crytek

Csodás környezetben mászhatunk hegyet a Crytek most bejelentett játékában.

VR-os hegymászós játékot készít a Crytek

A Crytek nagyon ráállt mostanában a kisebb VR-os játékok elkészítésére. A PlayStation VR-ra érkező Dinosaur Island mellett most bejelentette a stúdió, hogy Oculus Riftre dolgozik egy új játékon, melynek neve The Climb.

A címének megfelelően hegyeket kell másznunk benne, és jelenleg egyelőre pontosan ennyit tudni róla. Az Eurogamer beszámolója szerint egyébként zárt ajtók mögött korábban már kipróbálható volt ebből egy demó változat, de akkor még prehisztorikus korban játszódott, és dinoszauruszok is voltak benne - érdekes a Crytek nem csak VR-, hanem dinoszaurusz-mániás is mostanában.

Az új verzió azonban már a modern korban játszódik, és nincsenek benne dínók, azt már mindenki döntse el maga, hogy ez jó vagy rossz. Az mindenesetre biztos, hogy kicsit bizarrul néz ki a két "levágott" kéz, de lehet, hogy a virtuális valóságban ez egy jó megoldás. Maga a játék pedig a Crytektől megszokott módon egészen elképesztően néz ki.

A The Climb támogatja majd az Oculus Rifttel érkező Xbox One kontrollerrel történő irányítást, valamint az Oculus Touch kontrollereket is - vélhetően az élmény az utóbbival lesz az igazi.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward