Vezeték nélküli Logitech headset játékosoknak

A Logitech műhelyében elkészült egy újabb vezeték nélküli mikrofonos fejhallgató (headset), amellyel a gyártó kifejezetten a játékosokat veszi célba, közülük is azokat, akik Xbox 360-as vagy PlayStation 3-as konzolon játszanak. A robosztus felépítéssel rendelkező, Wireless Headset F540 névre keresztelt újdonság ütőképes szolgáltatásokkal érkezik: a szerkezet adója nem egy, hanem rögtön három analóg audió bemenetet is kínál, amelyekre játékkonzoloktól a DVD-lejátszókon át bármilyen forrást köthetünk, amely 3,5 mm-es jack vagy RCA csatlakozókkal rendelkezik. A terméken két darab sztereó RCA, valamint egy 3,5 mm-es jack audió bemenet található.

Vezeték nélküli Logitech headset játékosoknak

A Logitech műhelyében elkészült egy újabb vezeték nélküli mikrofonos fejhallgató (headset), amellyel a gyártó kifejezetten a játékosokat veszi célba, közülük is azokat, akik Xbox 360-as vagy PlayStation 3-as konzolon játszanak. A robosztus felépítéssel rendelkező, Wireless Headset F540 névre keresztelt újdonság ütőképes szolgáltatásokkal érkezik: a szerkezet adója nem egy, hanem rögtön három analóg audió bemenetet is kínál, amelyekre játékkonzoloktól a DVD-lejátszókon át bármilyen forrást köthetünk, ami 3,5 mm-es jack vagy RCA csatlakozókkal rendelkezik. A terméken két darab sztereó RCA, valamint egy 3,5 mm-es jack audió bemenet található.

A jól kipárnázott, állítható fejpánttal és a fület körülölelő szivaccsal büszkélkedő mikrofonos fejhallgató kényelmes viselést biztosít, így hosszabb játék vagy akár filmnézés alkalmával sem válik kellemetlenné a termék használata. Az adó és a mikrofonos fejhallgató között 2,4 GHz-es rádiókapcsolat áll fenn, amely 10 méteres hatótávolsággal bír. A beépített mikrofon segítségével játék közben a csapattagokkal, illetve barátokkal is tarthatjuk a kapcsolatot. A mikrofon némításához a fejhallgatón külön gomb is található, mellette pedig a hangszórók és a mikrofon hangerejének beállításában segédkező szabályzók foglalnak helyet. A mikrofon természetesen zajszűrővel is fel van vértezve, lenémított állapotáról pedig egy pirosan világító led tájékoztat minket. A termék 40 mm-es átmérőjű, rendkívül jó minőségű hangszórókkal rendelkezik.

A termék akkumulátorral kerül forgalomba, amely egyetlen töltéssel akár 10 órán át is képes energiával ellátni a fülest. Az akkumulátor újratöltéséről mikro-USB csatlakozóval ellátott fejhallgató töltőkábel segítségével gondoskodhatunk. A termékhez a gyártó mellékel különböző audió kábeleket is, amelyek a PlayStation 3-hoz, illetve az Xbox 360-hoz való csatlakoztatást könnyítik meg.

A Logitech Wireless Headset F540 forgalmazása az Amerikai Egyesült Államok területén már október folyamán megindulhat, azonban az újdonság európai megjelenésére novemberig várni kell. A termék ajánlott végfelhasználói ára 150 dollár magasságában fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward