Van Hellboy del Toro nélkül? - Heti mozipremierek

Hellboy-reboot, sajátos horrorfilm, vagy épp bohókás rajzfilm: ezen a héten sem maradunk szórakozás nélkül!

Van Hellboy del Toro nélkül? - Heti mozipremierek

Bár Guillermo del Toro Hellboy-feldolgozásai jó kritikákat kaptak, a kasszáknál jellemzően szerényen teljesítettek. Így a direktor nem tudta tető alá hozni a szériát trilógiává bővítő részt, pedig szerette volna. A képregényfilmek évek óta töretlen népszerűségének hála azonban a leginkább az A barlangról ismert Neil Marshall esélyt kapott arra, hogy egy reboottal hozza vissza a köztudatba az emberiséget segítő démont. Az egyszerűen csak Hellboy-ként futó, sötét hangvételű fantasy-ben hősünk Nimue, a vérkirálynő ördögi tervét igyekszik megakadályozni.

Ha inkább egy dokumentumfilmhez lenne kedvünk, akkor mindenképpen érdemes lesz egy pillantást vetnünk a Kilenc hónap háborúra. Csuja László legújabb alkotása az ukrán–orosz háború miatt besorozott Jani történetét meséli él.

A romantikus témák rajongói sem fognak unatkozni. Az Anna Todd azonos című, hazánkban is kiadott regényéből forgatott Miutánban a rendezett körülmények között élő Tessa beleszeret az iskola rosszfiújába, és ezzel fenekestül felfordul az élete.

Míg a Bocsáss meg, kedvesem! a harmincas Jacques és a jóval fiatalabb, rendezői álmokat dédelgető Arthur kapcsolatára fókuszál.

A valami különlegességre vágyók az Extázissal tehetnek majd egy próbát. A zenés horror-thrillerben pár táncos túl későn ébred rá, hogy valaki LSD-vel bolondította meg az italukat, ezért senki sem menekülhet a hallucinációk elől. Megjegyzendő, hogy Gaspar Noé művének kísérőfilmje Tóth Barnabás két szinkrontolmács egy átlagosnak induló napja körül forgó Susotázsa lesz.

A családbarát szórakozást keresőket az A hiányzó láncszem fogja megkísérelni becsalogatni a mozikba. A stop motion technikával készült animációs filmben a joviális nagylábú, Mr. Link útra kél, hogy új cimborái oldalán ráleljen elveszettnek hitt rokonaira.

Felsorolásunk az Interjú Istennel zárja. Perry Lang drámájában egy, az Afganisztánban látott borzalmaktól kiégett haditudósítót egy nap egy különös idegennel hozza össze a sors, aki azt állítja magáról, hogy ő a Teremtő. A zsurnaliszta kezdetben természetesen nem hisz neki, ám ahogy telik-múlik az idő, rá kell ébrednie, hogy lehet, hogy valóban Istennel beszélget.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Április 11.

  • Hellboy
  • Kilenc hónap háború
  • Miután
  • Bocsáss meg, kedvesem!
  • Extázis
  • A hiányzó láncszem
  • Interjú Istennel

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward