Valódi vezeték nélküli fülessel rukkolt elő a OnePlus

A OnePlus Buds dinamikus hangzást ígér jó mélyekkel, és akár Dolby Atmos hangzással.

Valódi vezeték nélküli fülessel rukkolt elő a OnePlus

A OnePlus tovább szélesítette a termékkínálatát, ezúttal egy TWS megoldással, melyeknek a piaca az utóbbi időben rendkívül nagy tempóval pörög felfelé, jelentősen több valódi vezetékmentes fülest adtak el eddig idén, mint egy évvel korábban. És ezért egyre több gyártónak a kínálatában jelennek meg ezek a kiegészítők.

Galéria megnyitása

Az egyszerűen csak Buds névre hallgató OnePlus termék a legtöbb felhasználó igényét képes lesz kielégíteni, de igazából egyáltalán nem egy prémium megoldás, inkább a Nord mellé vásárolhatják majd az emberek. Ez a fülhallgató kiváló hangzással szolgál majd, hála a 13,4 milliméteres hangkeltőnek, ami kifejezetten nagynak számít.

Galéria megnyitása

Annak érdekékében, hogy a populáris zenékbe minél több életet leheljen, még Bass Boost funkciója is lesz ennek, amikor még ütősebb mélyeket tud majd produkálni. 20 Hz-től 20 kHz-ig terjedő tartomány megszólaltatását támogatja a kiegészítő, és 97 ± 3 dB az érzékenysége 1 kHz mellett.

Galéria megnyitása

A fülhallgató természetesen rendelkezik mikrofonnal, vagyis mikrofonokkal, mert összesen három van ezekből a fedélzeten. És bár van olyan TWS, ami ilyenformán már aktív zajszűrést is képes megoldani, ebben az esetben erről nincs szó, csak a hívások közben képes a környezeti zajt csökkenteni a termék. Lehet a digitális hangasszisztenseket is használni a mikrofon révén, és egyébként az egyszerű vezérlés érintésekkel történik itt.

Galéria megnyitása

Kiemelte a vállalat, hogy a OnePlus 8 és 7 okostelefonokkal lehet majd a Dolby Atmost alkalmazni itt, és a OnePlus Nordnál pedig, ahol a Dolby Atmos nem biztosított, a Dirac Audio Tuner révén lesz javítható a hangzás tetszés szerint.

A fülhallgató Bluetooth 5 modult alkalmaz, ezt jól kihasználva képes nagyon alacsony késleltetéssel is üzemelni. A külön erre szolgáló, játékosoknak szóló Fnatic módban 103 ms-os érték érhető el. A OnePlus mobilokkal azonnal társulni fog, amikor érzékeli ezeknek a közelségét a használatra kész füles.

Galéria megnyitása

A OnePlus ezt az újdonságot IPx4 minősítésnek megfelelő vízálló burkolattal látta le. Ennek köszönhetően nyugodtan lehet viselni esőben és intenzív, izzasztó edzés közben is, úszásra viszont már nem alkalmas. Fehérben, szürkében és fiatalos, világoskék-zöld színváltozatban lehet majd megvásárolni a OnePlus Buds fülhallgatót.

Galéria megnyitása

Nagyon apró és könnyed a szerkezet, csak 4,7 grammot nyom egy füles, így egész napos viselés esetén sem fog kényelmetlenséget okozni. És még a töltős hordozó is csak 37 grammot nyom, a gömbölyded formájával és az 52,21 x 59,6 x 24,4 milliméteres idomaival pedig könnyen belecsúsztatható egy táskába.

Összesen 30 órás üzemidő lesz kisajtolható a OnePlus Buds-ból, ami igazán jó teljesítmény már, és egy töltéssel is 7 órán át üzemelhetnek a fülhallgatók. Az apróságok 35 mAh-s akkumulátornak adnak otthont, a tokban pedig egy 420 milliamperórás kapacitású akkupakk lapul. Érdekesség, hogy van itt is Warp Charge gyorstöltést, ennek köszönhetően elegendő lesz a hordozójába pakolt fülhallgatót 10 percre töltőre tenni, és ezt követően 10 órán át lehet majd összesen használni. Ez persze a toknak a gyorstöltése, viszont a füleseknél is van gyorstöltést, ezek 10 perc alatt 2 órányi folyamatos használatra elegendő energiát tudnak magukba szívni.

Galéria megnyitása

A OnePlus Buds elérhető lesz Európában, így meg lehet majd vásárolni Magyarországról is. A terméknek a forgalmazása augusztus elején indulhat, az ára pedig 90 euróban lesz meghatározva.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap