Úton az első Enslaved DLC

Hamarosan újabb szeletet kapunk a Ninja Theory gyönyörűen megalkotott steampunk világából, ugyanis a "Pigsy's Perfect 10" még idén kijön PSN-re és XBLA-ra.

Úton az első Enslaved DLC

Hamarosan újabb szeletet kapunk a Ninja Theory gyönyörűen megalkotott steampunk világából, ugyanis a "Pigsy's Perfect 10" még idén kijön PSN-re és XBLA-ra. A letölthető tartalom ára 9,99 dollár, illetőleg 800 MS pont lesz. Nem mellesleg a DLC már 3D-ben is játszható lesz, ha van hozzá alkalmas televíziótok, sőt az alapjátékba is behozza a 3D lehetőségét.

Mint azt a címből kitalálhattátok, ezúttal nem kigyúrt és agilis Monkey kerül majd irányításunk alá, hanem a mesterlövészpuska és a kütyük királya, Pigsy. Ez egy a fősztoritól teljesen független kis küldetés, melyben a kétes higiéniás szokásairól híres karakter és kis bádog barátja (Truffles) elindul, hogy megtalálják Pigsy álmainak nőjét... Mossátok le szépen a fintort az arcotokról és olvassatok tovább. Barátunk ugyanis nem egy hús-vér asszonyállatot kajtat, hanem ő akar egyet fabrikálni magának a szeméttelepen összekotorászott alkatrészdarabokból. Eszméletlenül unatkozott, ez nem kérdés.

A főszereplőváltás teljesen új játékélményt is hoz, ugyanis Pigsy teljesen másképp harcol mint Monkey, de ha végigvittétek a játékot, akkor ezt nem kell különösebben magyarázni. A fókusz ezúttal a lopakodáson és a trükközésen lesz. Eszköztárunkban ott lesz a kilőhető kampós csörlő (hookshot), a mesterlövész puskánk, különféle gránátok és a Trouble Vision szemüveg, hogy Truffles-t ne is említsük.

A hír elején említettük a 3D frissítést. Ezzel kapcsolatban jegyezzük meg, hogy a TriOviz nem csak a 3D megjelenítésre alkalmas tévéket támogatja, a Stereo 3D Vision elérhető lesz a 2D HD tévéken is, amennyiben megvásároljátok az ősszel érkező új INFICOLOR 3D szemüveget.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward