Ultravékon​y egerek a Logitechtő​l Mac-hez és Ultrabookh​oz

A Logitech szuperkönnyű, szuperkompakt számítógépes egerekkel rukkolt elő, amelyek vezeték nélkül üzemelnek és akkumulátorral is rendelkeznek.

Ultravékon​y egerek a Logitechtő​l Mac-hez és Ultrabookh​oz

A gyártó Ultrathin Touch Mouse T630-as és T631-es modellje ugyanazokra az alapokra építkezik, de kettőjük között van egy apró, ám nagyon fontos különbség: előbbi az ultrabookokat, míg utóbbi a Mac konfigurációkat veszi célba.

A különböző célcsoportok miatt a két új egér dizájnja is eltérő, ahogy az a lenti fotókból is kiderül. A T630-as modell fekete, illetve sötétszürke felső részt kapott, míg a T631-es példány fehér felső résszel érkezik. Az érintésérzékeny felület speciális bevonattal rendelkezik, ami selymes, kellemes tapintást kölcsönöz neki. A két új egér egyformán igényes, elegáns szálcsiszolt alumínium alsó résszel érkezik.

Ultrathin Touch Mouse T630
Ultrathin Touch Mouse T630

Eltérő dizájn ide vagy oda, a forma, a méret és a tömeg teljes mértékben azonos. Mindkét új egér 85 milliméter hosszú, 59 milliméter széles és mindössze 18 milliméter vastag, tömegük pedig 70 gramm, azaz pehelysúlyú újdonságokról van szó. Az ultrahordozható egerek kényelmesen és hatékonyan használható érintőfelületet kaptak - innen a Touch Mouse elnevezés. A Mac-ekhez készített T631-es modellel könnyedén kiaknázhatóak a többérintéses gesztusai (Mac OS X 10.6.8-tól felfelé), de ugyanez igaz a T630-as változat esetében is, csak annál a modellnél már a Windows 8 érintő gesztusai játsszák a főszerepet.

Ultrathin Touch Mouse T631
Ultrathin Touch Mouse T631

Mindkét Ultrathin Touch Mouse Bluetooth alapon kommunikál az adott konfigurációval. Jó hír, hogy az új egér egyszerre akár több eszközzel is használható, az egyes konfigurációk közötti váltás pedig egyszerűen, egy kapcsoló segítségével oldható meg, hála a Logitech Easy-Switch technológiájának. Az újdonságok ultrabookokkal, táblákkal és asztali konfigurációkkal egyaránt használhatóak.

Ultrathin Touch Mouse T630
Ultrathin Touch Mouse T630

A tetszetős rágcsálók beépített akkumulátorral érkeznek, amit gyorsan, USB kapcsolaton keresztül lehet feltölteni. Egyetlen percnyi akkumulátortöltéssel átlagosan egyórányi üzemidő nyerhető, ami nagyon jól hangzik.

Ultrathin Touch Mouse T631
Ultrathin Touch Mouse T631

Az új egerek egyszerűen hordozhatóak: parányi méretük és alacsony tömegük miatt észrevétlenül megbújnak a noteszgép táskájában, de az sem okozhat problémát, ha zsebre akarjuk vágni az adott rágcsálót.

A Logitech Ultrathin Touch Mouse sorozatának T630-as tagja idén szeptemberben, a maceket megcélzó T631-es példány pedig idén novemberben érkezik. Az új egerek egységesen 69,99 euróba kerülnek majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward