Újra terítéken a Halálos Fegyver 5

Újra terítéken a Halálos Fegyver 5

Úgy tűnik, hogy Danny Glover, Mel Gibson és a rendező Richard Donner is visszatér a klasszikus filmsorozat ötödik, és egyben utolsónak tervezett részében. Persze, nem most hallunk először róla, hogy Hollywood feltámasztaná a Halálos Fegyvert, hiszen már hosszú évek óta téma ez.

Legelőször 2008-ban került elő a téma, amikor az első rész írója, Shane Black elárulta, hogy írt egy forgatókönyvet, ami kiváló lenne a befejező ötödik résznek, és szeretné, ha a két főszereplő és a rendező is visszatérne. Azonban Gibson és Glover, miután 1987-től 1998-ig alakítottak egymás mellett a sorozatban, már nem nagyon érezték úgy, hogy nekik erre szükségük lenne.

Persze, ezzel még nem temették el a projektet, főleg Black érezte úgy, hogy szüksége van erre a lezárásra, az első rész utáni epizódokat ugyanis már nem ő írta, és ezek nem is tudták hozni szerinte a megfelelő színvonalat, habár a közönség többségében szerette őket.

Most azonban úgy tűnik, hogy újra feltámadt a remény, a Halálos Fegyver veterán producere, Dan Lin ugyanis a következőt mondta egy kerekasztal beszélgetésen:

"Nagyon próbálkozunk elkészíteni az utolsó Halálos Fegyvert. Az biztos, hogy Dick Donner és az eredeti szereplők visszatérnek, és az egész fantasztikusnak tűnik. A rendező számára ez nagyon személyes ügy, Mel Gibson és Danny Glover pedig készenlétben áll, most már minden csak a forgatókönyvön múlik".

Ez alapján úgy tűnik, hogy mégsem a Shane Black által írt forgatókönyvet valósítanák meg, de az is elképzelhető, hogy ezt kellene olyan formában átírni, hogy megfeleljen a kor követelményeinek. Az biztos, hogy az igazi rajongók azt preferálnák, ha Black visszatérne, de egy hasonló humoros akciófilmnek ma már nagyon máshogy kell kinéznie, mint akár tíz évvel ezelőtt, harminc évről nem is beszélve.

És persze az is érthető, ha sokan már cinizmussal fogadják a hírt, hiszen a Halálos Fegyver 5-ről az utóbbi években rendszeresen lehetett pletykákat hallani, mégsem történt semmi. Mindenesetre menet közben a Bad Boys is visszatért, ami hasonlóan nehézkes szülésen esett át, így tulajdonképpen semmi sem lehetetlen.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap