Újra itt a Rémkirály – Heti mozipremierek

John Wick harmadszorra is akcióba lendül, vadboszorkány menti a természetet, és még megannyi érdekesség vár ránk a héten!

Újra itt a Rémkirály – Heti mozipremierek

A John Wick franchise eddigi útja valóságos diadalmenet volt, mivel a Keanu Reeves főszereplésével készült akciófilmek remek kritikákat kaptak, és a kasszáknál is parádésan teljesítettek. Mindezek tükrében nem csoda, hogy a John Wick: 3. felvonás – Parabellum érkezésére sokan várnak. A szériát trilógiává bővítő epizódban a Rémkirályként ismert bérgyilkos élete legkomolyabb kihívásával kell, hogy szembenézzen. Hiszen ezúttal az elképesztő befolyással bíró, titokzatos Felső Kör vezetőségének tagjai akarják holtan látni. A fejére kitűzött tizennégymillió dolláros vérdíj miatt egyedül nincs esélye arra, hogy életben maradjon, így kénytelen felkeresni egykori társát, hogy együttes erővel térdre kényszerítsék a férfi ellenlábasait.

Ha inkább egy ifjúsági fantasy-re ülnénk be, okvetlenül érdemes lesz egy pillantást vetnünk az Erdei boszorkány – Tűzpróbára. Ebben a tizenkét éves Clara ráébred, hogy egy ősi, az állatok nyelvén értő vadboszorkacsalád sarjaként az ő dolga megvédeni a természetet a gonosztól.

A drámák rajongói két alkotás közül választhatnak majd. A litván–olasz–magyar–lengyel–ukrán koprodukcióban készült Éterben egy halálra ítélt orvos azzal a feltétellel menekül meg az akasztófától, hogy a Monarchia hadseregének kötelékében kísérletezik tovább. A férfi magától értetődően elfogadja az ajánlatot, és felettesei támogatásával katonaorvosként folytatja a hőn áhított éter utáni kutatást.

Míg a Szívek királynőjében a vágyai hajtotta Anne annak ellenére kezd szenvedélyes viszonyt mostohafiával, hogy jól tudja, ha napvilágra kerül a titka, búcsút inthet addigi életének.

Felsorolásunkat az Undipofik zárja. A legkisebbeket megcélzó animációs filmben egy csapat csúnyácska plüssfigura indul varázslatos utazásra tökéletes társaik városába.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Május 16.

  • John Wick: 3. felvonás – Parabellum
  • Erdei boszorkány – Tűzpróba
  • Éter
  • Szívek királynője
  • Undipofik

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap