Újra késik az Uncharted-film

Újra késik az Uncharted-film

Több forrás is megerősítette, hogy az Unchartedből készülő filmet újra elcsúsztatta a Sony. Ezen a ponton már nehéz megszámolni, hány csúszást szenvedett el a film, de az biztos, hogy a projekt közel tíz éve leledzik a fejlesztési pokol állapotában, és láthatóan sehogy nem tud kitörni onnan.

Ezalatt a tíz év alatt már eddig hat rendezőt párosítottak a filmhez, egy ideig még az Oscar-díjas David O. Russel állt a projekt élén, azonban a nehézségeket látva végül mindenki tovább állt. Úgy tűnik viszont, hogy két dolog nem változik: a jelenlegi információk szerint a főszereplő továbbra is a Pókemberből ismerős Tom Holland, aki a fiatal Nathan Drake-et fogja alakítani (a film az előzményeket dolgozza fel), míg a mentorát és társát, Victor Sullivant pedig Mark Wahlberg játssza majd el. Úgy tudni, hogy mindketten továbbra is kitartanak a projekt mellett.

Ami a rendező kilétét illeti, jelenleg az a Ruber Fleischer van kijelölve a film élére, aki többek között a Venomot is dirigálta, és jelenleg úgy tudni, hogy ebben nincs változás. Habár az érdekesség az egészben az, hogy most éppen 2020 decemberéről 2021. március 5-re tették át a premiert, a fogatás még mindig nem kezdődött el, márpedig ha tartani akarják az ütemtervet, akkor heteken belül el kellene indulnia.

Nem túl jó azt hallani, hogy még a bennfentes források sem tudják pontosan, hogy mi történik a film körül, azon kívül, hogy a Sony újra és újra csúsztatja a premier dátumát. Szakértők szerint ha a cég nagyon akarta volna, akkor már rég elkészítette a filmet, hiszen a japánoknak nem kell éppen a szomszédba menniük filmes kompetenciákért, hiszen alájuk tartozik a Sony Pictures, és az egyik legnagyobb hollywoodi stúdió, a Columbia Pictures is.

Könnyen lehet tehát, hogy a Sonynak egyszerűen nincs bizalma a filmben, éppen ezért nem is nagyon erőlködik, hogy a lehető leghamarabb elkészüljön. A rajongói nyomást persze érzik, azonban az Uncharted-filmnek jóval nagyobb létjogosultsága lett volna az elmúlt tíz évben bármikor, mint most, amikor a Naughty Dog a saját elmondása szerint valószínűleg végzett a játéksorozattal, és jelenleg gőzerővel a The Last of Us: Part 2 befejezésén dolgoznak.

Szintén érdekes lesz látni, hogy addig vajon a LucasFilm előre tud-e lépni az Indiana Jones feltámasztásával, hiszen a Disney ezt kifejezetten szeretné, még ha nem is az idős Harrison Forddal a főszerepben. Az Uncharted jól betölthette volna régészes-kalandfilmes műfajban tátongó űrt, azonban könnyen lehet, hogy mire ténylegesen megjelenik, már szembe találja magát a legújabb Indiana Jones-filmmel.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap