Újra itt a Lego kaland! - Heti mozipremierek

Folytatódik a Lego kaland, ördögi erők játékszerévé váló fiú hozza ránk a frászt, és a dramedy-k rajongói sem fognak unatkozni!

Újra itt a Lego kaland! - Heti mozipremierek

A 2014-es A Lego kaland az esztendő egyik megkérdőjelezhetetlen sikersztorijaként vonult be a filmipar krónikáiba. Hiszen nem csak a kasszáknál teljesített parádésan, a kritikusok sem fukarkodtak a dicsérő szavakkal. Azt, hogy vajon a folytatás felér-e majd jeles elődjéhez, hamarosan meg fogjuk tudni, mert február hetedikétől kezdve a magyar mozikban is megtekinthető lesz az A Lego kaland 2. Emmet és barátai ezúttal a Tesho-rendszerből érkező Duplo-idegenekkel fogják felvenni a harcot.

Ha inkább egy feszült horrorhoz lenne kedvünk, az A csodagyerek lehet az ideális választás. A felnőttekét is túlszárnyaló intelligenciájú Miles látszólag csupán egy kissé különc kisfiú. Viszont anyja, Sarah apránként arra jut, hogy szerettét egy gonosz, senkit és semmit sem kímélő, túlvilági entitás szállta meg. Ha el akarja kerülni a tragédiát, kénytelen szembenézni a múlt sötét titkaival, ám eközben a pokoli kreatúra sem tétlenkedik.

A különlegességre vágyók a Kafarnaumra válthatnak majd jegyet. A tizenkét éves, megannyi megpróbáltatáson átesett Zain beperli az anyját és apját. Nem kevesebbet szeretne, mint, hogy a bíróság mondja ki, hogy szülei felelőtlenül vállaltak gyereket, és mivel a legalapvetőbb feladataikat sem tudják ellátni, lényegében bűnt követtek el azzal, hogy életet adtak neki.

A Szavak nélkül a francia dramedy-k rajongóit fogja megcélozni. A gazdag üzletember, Alain túlhajszolt életmódja megbosszulja magát, mert a magát végsőkig kiuzsorázó férfi váratlanul szélütést kap, és megsérül a beszédközpontja. Kórházba kerülve hozzá kell szoknia a számára kezdetben elfogadhatatlan, lassabb tempóhoz – de szerencséjére ápolónője, Jeanne segít neki abban, hogy alkalmazkodni tudjon új helyzetéhez.

A történelmi témák iránt érdeklődőknek az A kedvenc megtekintésén lesz érdemes elgondolkozniuk. A határozatlan Anna királynő fő kegyence, Lady Sarah helyzeténél pompásabbat kívánni sem lehetne, mivel az uralkodó a megkérdezése nélkül semmit sem tesz. Azonban amikor az elszegényedett, ellenben hallatlanul becsvágyó Abigail Hill megérkezik az udvarba, és apránként elnyeri a koronás fő bizalmát, világossá válik számára, hogy ha nem lép, búcsút inthet nehezen megszerzett hatalmának.

A könnyed kikapcsolódást keresőket a Szerelmünk napjai igyekszik majd becsalogatni a mozikba. A zseniális Stillman nem tudja feldolgozni, hogy barátnője, Debbie szakít vele. Így időgépet épít, hogy a múltba utazva jóvá tegye a hibáit, ám hamar rá kell ébrednie, hogy egy közel lehetetlen feladatra vállalkozott.

Felsorolásunkat a Ne érints meg! zárja. Adina Pintilie a szexualitás körül forgó művében az intimitástól rettegő Laura terapeutája segítségével igyekszik legyőzni a gátlásait.

Galéria megnyitása

A heti mozipremierek az alábbiak:

Február 7.

  • A Lego kaland 2
  • A csodagyerek
  • Kafarnaum
  • Szavak nélkül
  • A kedvenc
  • Szerelmünk napjai
  • Ne érints meg!

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap