Újjászületik a Secret World MMO

Átnevezik Secret World Legendsre és ingyenesen játszhatunk vele.

Újjászületik a Secret World MMO

A Funcom MMO-ja, a The Secret World indulása óta hideget és meleget is kapott, az előbbit a túlságosan megszokott MMO-elemek és a gyenge harcrendszer, az utóbbit innovatív, hangulatos, magával ragadó története és küldetései miatt. Úgy alakult, hogy a játékosbázis az elmúlt években erősen megcsappant, a cég vezérigazgatója, Ole Schreiner pedig az ingyenes verzióban látott lehetőségeket. Az ötletek tavasszal megvalósulnak, hiszen a játék Secret World Legends néven újraindul és nem kell érte fizetnünk.

Osztott világú szerepjátéknak nevezett új köntösében a friss verzió átdolgozott harccal és fejlődési rendszerrel vár minket, de feltuningolt látvány is jár a több, mint 100 órányi sztoriszálhoz, mely tele van meglepetésekkel.

A Funcom hivatalos bejelentése szerint a természetfelettivel bocsájtkozunk majd sötét háborúba egy olyan kalandban, mely az ősi mítoszok és legendák birodalmát hozza el világunkba. Az egész Földet beutazva nyomozunk majd a titkok után, a nyomokat követve nemcsak a karakter képességeire, de saját leleményességünkre is szükségünk lesz. Mindehhez számos, testreszabható fegyver, felszerelés és túlvilági képesség áll rendelkezésünkre. A játékot egyedül is végigvihetjük, de lehetőség van arra, hogy csatlakozzunk másokhoz.

A Funcom az alap játékélmény átalakításával egy modern akció-RPG-t szeretne kínálni, melyben sokkal természetesebbnek hat a harc, a rendszerek intuitívabbak, jobban segítik az új játékosokat, az átdolgozott küldetések pedig egyenletesebbé teszik az előrehaladást.

A Secret World Legends valamikor tavasszal várható, mindenkinek új karaktert kell majd kezdenie, de a régi verzió is elérhető lesz azoknak, akik korábban megvásárolták.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap