Újabb pofás nettop a Zotac műhelyéből

Újabb pofás nettop a Zotac műhelyéből

A Zotac bemutatta legfrissebb nettopját, amely ZBox HD-ID40-es típusjelzéssel rendelkezik és kétféle változatban kerül majd a boltok polcaira. A gépből készül egy komplett konfiguráció, amely memóriát és merevlemezt is tartalmaz, de a gyártó emellett egy barebone egységet is piacra dob, amelybe már magunk válogathatunk DDR2-800 MHz-es So-DIMM memóriát (maximum 2 modult) és  2,5 hüvelykes formátumú SATA merevlemezt, vagy akár SSD meghajtót is.

Az elegáns kis nettop belsejében az Nvidia következő generációs ION platformja teljesít szolgálatot, azaz a videó vezérlő szerepét egy GT218-as GPU tölti be a maga 16 CUDA magjával és 512 MB-nyi fedélzeti memóriájával. Processzorból egy kétmagos, 1,8 GHz-es órajelen ketyegő Intel Atom D525-ös egység került a gépházba. A ZBox HD-ID40 modell memória modulok  és merevlemez nélkül kerül forgalomba, ám a ZBox HD-ID40 Plus esetében rendelkezésre áll majd 2 GB-nyi DDR2-800 MHz-es So-DIMM memória és egy 250 GB-os 2,5 hüvelykes SATA merevlemez is. A termék Gigabites Ethernet porttal, 802.11 n WiFi adapterrel, egy hat az egyben kártyaolvasóval, valamint DVI és HDMI videó kimenettel is fel van szerelve, sőt, még egy eSATA/USB 2.0 kombó portot és hat darab USB 2.0-s csatlakozót is tartalmaz. A friss jövevény S/PDIF és analóg audió kimenetekkel egyaránt rendelkezik.

A Zotac új HTPC konfigurációja várhatóan hamarosan feltűnhet az üzletek polcain, viszont azt egyelőre sajnos nem lehet tudni, hogy mennyibe kerül majd a komplett, illetve a barebone változat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward