Újabb Huawei kapott EMUI 10 frissítést

Folyamatosan bővül az új Androidra átálló mobilok sora a vállalatnál.

Újabb Huawei kapott EMUI 10 frissítést

A Huawei sok erőforrást ráfordítva dolgozik azon, hogy elérhetővé tegye az Android 10 operációs rendszert és a saját grafikus felhasználói felületét, az EMUI 10-et a meglévő eszköztulajdonosok számára. A Huawei P30 széria és a Mate 20 sorozat már egy ideje fokozatosan frissül, most pedig arról számolhatunk be, hogy a Nova 5T is beállt ebbe a sorba.

A Nova 5T eredetileg még augusztusban mutatkozott be, de nem túl régen számolhattunk be arról, hogy már hivatalosan is megvásárolható Magyarországon. Tehát a magyar felhasználók is egészen biztos, hogy érintettek a mostani frissítésben, ami mindenképpen örömteli hír.

Egy korrekt ár-érték mutatóval rendelkező mobilról beszélhetünk a Nova 5T személyében, ami még vonzóbb lehet az emberek számára annak köszönhetően, hogy már az Android 10 is elkészült rá az Emotion UI 10 grafikus felhasználói felülettel karöltve.

Felhasználói visszajelzése szerint egészen pontosan EMUI 10.0.0.168 verziószámon fut a szóban forgó frissítés, és bár a mérete régiótól függően valamelyest eltérhet, hozzávetőlegesen 4,7 GB-os csomagról beszélhetünk. Ennek megfelelően egy igazán nagy frissítésről van szó, ami sok újítást hordoz magában. Az újdonság természetesen OTA módon érkezik, és mivel nagyra nőtt, a telepítés előtt érdemes lesz meggyőződni arról, hogy megfelelő-e a hálózati kapcsolat és a töltöttségi szint.

Galéria megnyitása

A Nova 5T a frissítést követően már kiterjedt sötét móddal lesz képes szolgálni, amihez a támogatott alkalmazások is tudnak majd maguktól automatikusan igazodni. A felület úgy lett itt átrajzolva, hogy egyszerű és felhasználóközpontú legyen. A letisztultságot pedig új színsémák is kiegészítik, amik még kellemesebb látványról tudnak gondoskodni adott esetben.

Galéria megnyitása

Az ikonok és a kamera applikációja is új vonalvezetést kapott az Emtion UI tizedik kiadására, és az effektek, animációk is módosultak. Elvileg még gyorsul is a rendszer bizonyos körülmények között a frissítést követően, plusz tovább fejlődik a GPU Turbo, aminek azok örülhetnek, akik a népszerű játékokat előszeretettel nyüstölik. És még egy sor kisebb-nagyobb változtatást lehetne elmondani az EMUI 10 neve mellett, amikkel a Nova 5T felhasználók is testközelből megismerkedhetnek mostantól.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap