Új, vezeték nélküli Cooler Master perifériák a láthatáron

Egy 7.1-es headset, egy különleges headset töltő állvány, egy egér és három mechanikus billentyűzet kerül be hamarosan a Cooler Master kínálatába.

Új, vezeték nélküli Cooler Master perifériák a láthatáron

Vezeték nélküli kínálatát erősíti idén a Cooler Master az MH670 gamer headsettel és a GS750 headset töltővel, amely egyben hangkártyaként is funkcionál. Az egér választék egy szintén vezeték nélküli rágcsálóval, az MM831-el bővül, és billentyűzetek terén sem lehet panaszunk, három új wireless mechanikus modellt kapunk: a kompakt, könnyen szállítható, 65 gombos SK621-et, a numerikus részleg nélküli SK631-et és az SK651-et, ami teljes méretű.

MH670 vezeték nélküli gamer headset

Az HM670 headset nemcsak könnyű és kényelmes, de a vezetékekkel való bíbelődéstől is megkímél. Puha bársony borítású, forgatható fülkagylóinak köszönhetően kellemesen simul a fejre. 3.5 mm jack csatlakozóval is ellátták, aminek köszönhetően PC, Xbox One, PlayStation 4, és Nintendo Switch kompatibilis, és a legtöbb mobil eszközzel is használható. A 40 mm-es neodímium mágnes meghajtóknak, és a 7.1-es surroundnak köszönhetően harmonikus hangzást biztosít, és zajszűrése is kitűnő. Több irányú boom mikrofonja levehető. A fülkagylókat elforgatva a készülék lapos lesz és kisebb helyet foglal el, így könnyen szállítható. Sokoldalúságának és szállíthatóságának köszönhetően nemcsak gamer headsetként tudjuk elképzelni. A készülék két színváltozatban lesz elérhető (fekete illetve fehér).

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Az MH670 idén júnisban lesz elérhető, először az USA-ban, 99,99 dolláros áron.

GS750 vezeték nélküli headset töltő

A GS750 nem csupán egy egyszerű headset tartó állvány, hanem Qi vezeték nélküli töltő is egyben, amellyel mobilunkat, okosóránkat is tölthetjük. De ez még nem minden, a készülék ugyanis beépített 5.1-es surround hangkártyával is rendelkezik, így rácsatlakoztatva a headsetet még jobb hangzásban lehet részünk. Ezen kívül még két USB 3.0-s hub is van rajta. Az állvány talapzatát 13 LED világítja meg, a fényeket a Cooler Master szoftverével vezérelhetjük.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A GS750 79,99 dollárért lesz kapható februártól az USA-ban, arról még nincs információnk, hogy hozzánk mikor jut el.

MM831 vezeték nélküli egér

Az MM831 a Cooler Master első vezeték nélküli egere, melyet dinamikus, négy zónára osztott RGB világítással, különböző effektekkel és minőségi PixArt 3360 optikai szenzorral szereltek fel, melynek maximális felbontása 24 000 DPI. Az egér PBT-ből készült burkolata jól bírja a strapát, akárcsak az 50 millió kattintásra hirdetett Omron kapcsolói.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Az egérnek két különlegessége is van (a képeken sajnos egyik sem látszik), az egyik, hogy a hüvelykujjunknál található terület egy D-padot rejt (a plusz gombok jól jöhetnek pl. MMO-kban), a másik, hogy OLED kijelzője is van, amit különböző feladatokra programozhatunk be: tudja mutatni pl. az aktuális DPI beállításunkat, és meg tud jeleníteni különböző, szoftvereink működésével kapcsolatos grafikákat is.

Az egér árát és megjelenésének időpontját még nem jelentették be.

Három új alacsony profilú mechanikus billentyűzet játékhoz és munkához is

A három új vezeték nélküli Cooler Master mechanikus billentyűzet, az SK621, az SK631 és az SK651 kialakításánál a legfőbb szempont a helytakarékosság volt, ezért jellemzőjük a klasszikus, minimalista mechanikus dizájn és a szűk keret. A szériát olyan alacsony profilú Cherry MX kapcsolókkal szerelték fel, melyeknél az aktiváláshoz szükséges út rövidebb, mint a sima Red kapcsolóknál, ugyanakkor tartósságban és precizitásban megegyeznek velük. A billentyűzeteket vezetékes módban is használhatjuk, levehető C-típusú USB-s kábel, vagy Bluetooth 4.0 segítségével, ésegyszerre három készüléket is ki tudnak szolgálni. Minden egyes gomb külön LED-del rendelkezik, a fények alulról is körbeveszik a gombokat. A világítást a Portal szofver segítségével vezérelhetjük. A világítást és a makrókat szoftver nélkül, menet közben, élőben is állíthatjuk és természetesen lehetőségünk van a Windows gomb letiltására is.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A három billentyűzet tulajdonképp édestestvérek, csak méretükben különböznek: az SK621 kompakt, 65 gombos, az SK631 numerikus részleg nélküli (TKL) kialakítású, az SK651-en pedig minden szokásos gombot és részleget megtalálunk, de kialakítása ennek is kompakt. Mindhárom típus fekete és fehér színben is kapható lesz.

Az SK 621 ára 119,99 dollár körül lesz és márciusban fog megjelenni, az SK631 139,99 dolláros áron lesz kapható 2019 második negyedévében, az SK651 pedig 159,99 dollárba fog kerülni, és 2019 harmadik negyedévében kerül piacra.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap