Új taggal bővül az ultra-kompakt barebone GIGABYTE BRIX család

Az alapok maradtak, csak a belső változott meg némileg, úgyhogy a BRIX továbbra is nagyon kicsi.

Új taggal bővül az ultra-kompakt barebone GIGABYTE BRIX család

Az alig tenyérnyi méretű és elegáns dizájnnal rendelkező GIGABYTE apróságot már mi is bemutattuk közelebbről. Azt, hogy milyen volt az eszköz fogadtatása, nehéz megítélni, de ha abból indulunk ki, hogy a gyártó bővíti a családtagok létszámát, akkor biztosan pozitív a mérleg.

Márpedig erről van szó, a GIGABYTE bemutatta a GB-XM1-3537-et, ami a BRIX sorozat tagjaként ugyancsak egy ultra-kompakt méretű barebone PC. A kimondottan helytakarékos gépezet egy 2,0 GHz-es Intel Core i7-3537U processzorral a belsejében érkezik (integrált grafikával), melyhez egy Intel HM77 PCH van társítva.

A memóriákat két darab DDR3 SO-DIMM 1600/1333 slotban helyezhetjük el, kapunk egy mSATA felületet és egy felezett méretű mini-PCIe foglalatot a WiFi kártya számára (ami így gyakorlatilag le is van foglalva). Természetesen rendelkezésre áll a vezetékes, gigabites ethernet, 2 darab USB 3.0 port, egy natív HDMI és egy mini DisplayPort is, így a kép és a hang kijuttatásával sem lesz probléma.

A GIGABYTE "ultra-apró" méretű PC-je az elődnél látott stílusjegyeket viseli magán, antracit alumínium keretre illeszkedő üvegfelületekkel. Az ultra-alacsony fogyasztású PC multimédia hubként, otthoni, irodai számítógépként egyaránt újradefiniálta, újradefiniálja a kis méretű asztali PC fogalmát.

A GIBABYTE BRIX GB-XM1-3537 még augusztus első felében elérhetővé válik, ára ~600 amerikai, azaz körülbelül 136 000 forint körül alakul majd.

Specifikáció:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward