Új Sleeping Dogs kiegészítők

A kínai mitológia természetfeletti lényei szerepelnek a Nightmare in North Point DLC-ben. A Street Racer Pack három új versenyt ad a játékhoz.

Új Sleeping Dogs kiegészítők

A Sleeping Dogs természetfeletti témájú küldetéscsomaggal lepi meg a rajongóit Halloween alkalmából, amely olyan egzotikus lényeket vonultat fel, mint az élőholt Triádosok és a klasszikus kínai vámpírok. A kiadó, Square Enix a New York-i Comic Conon jelentette be az új kiegészítőt, ami október 30-án fog megjelenni (az európai PS3- játékosoknak ez valószínűleg október 31). Az árakról még nem esett szó.

A nyílt világú játékok kiegészítői korábban eddig általában külön-külön foglalkoztak a különféle élőholtakkal és természetfeletti lényekkel (pl. a Red Dead Redemption Undead Nightmare-je zombikkal, az inFamous 2 Festival of Bloodja pedig a vámpírokkal), a Sleeping Dogs első sztori-alapú DLC-je, amely a Nightmare in North Point névre hallgat mindkettőt felvonultatja. A történetben Wei Shent, a hőst alakítjuk, akinek egy megkínzott és a Triádok által meggyilkolt bandataggal kell szembeszállnia, akit holtából támasztottak fel. Nem egyszerű feladat, de némi mágikus tea segítségével Shen képes lesz megölni az élőholtakat is. Feltűnnek még a gonosz kínai vámpírok, a Jiang Shik, akiket csak egy különleges trópusi fából készült karddal lehet végső nyugalomra szenderíteni. A DLC pár órányi extra természetfeletti szórakozást fog nyújtani, és miden platformon elérhető lesz, amelyre a játék is megjelent (PC, PS3, Xbox 360).

Holnap jelenik meg egy másik kiegészítő, a Street Racer Pack, ez nem külön történetet tartalmaz, hanem földi és vízi versenyekkel bővíti ki a játékot, ezek közül kettő autós összecsapás, egy pedig egy gyorsasági hajóverseny.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward