Új SanDisk pendrive-ok akkumulátorral és WiFi vezérlővel

A Connect Wireless Stick sorozat tagjai mobileszközökkel és asztali számítógépekkel egyaránt használhatóak, de akár klasszikus pendrive szerepkörben is helytállnak.

Új SanDisk pendrive-ok akkumulátorral és WiFi vezérlővel

A SanDisk új pendrive-okkal bővítette termékpalettáját, és az újdonságok most meglehetősen különlegesek lettek: noha átlagos pendrive-oknak néznek ki, mégsem azok, hisz akkumulátor és WiFi vezérlő is van bennük.

A Connect Wireless Stick termékcsaládot erősítő újdonságok 16 GB-os, 32 GB-os, 64 GB-os és 128 GB-os változatban kerülnek az üzletek polcaira, egyszerre pedig maximum három különböző eszköz csatlakozhat hozzájuk 802.11n WiFi kapcsolaton keresztül. Az asztali számítógépek webböngészőn vagy WebDAV kliensen keresztül találhatják meg a pendrive-ot, a különböző mobileszközök, vagyis az okostelefonok és a táblák pedig a SanDisk Connect appját használhatják, ami iOS, Android és Kindle mobil operációs rendszerre egyaránt elérhető.

A szóban forgó app segít biztonsági másolatot készíteni a mobileszköz fotóiról és videóiról, mindezt pedig teljesen automatikusan is képes megtenni, de különböző tartalmak streamelésére is használható, sőt, még egy fájlböngészőt is tartalmaz. Ha esetleg klasszikus pendrive módjára szeretnénk használni a terméket, úgy arra is van mód, igaz, csak USB 2.0-s felületen. A 16 GB-os és a32 GB-os modellek FAT32-es, a 64 GB-os és a 128 GB-os példányok pedig exFAT fájlrendszert használnak gyárilag.

A 77 x 19 x 11 milliméteres pendrive tömege nagyjából 22 gramm, a benne lapuló akkumulátor pedig egyetlen teljes töltés hatására akár 4,5 órányi vezeték nélküli adat-streamelésre is lehetőséget biztosít. A két év garanciával érkező Connect Wireless Stick listaára adattároló kapacitástól függően 29,99 dollártól egészen 99,99 dollárig terjed.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward