Új Ninja Theory játék: Enslaved

Már a GamesCom-on is rebesgették, hogy a Heavenly Sword-ról ismert fejlesztő, a Ninja Theory új játéka jól halad, csak akkor éppen még nem mutattak róla semmit. A Game Informer magazin legfrissebb száma ezt a hiányosságot igyekezett pótolni...

Új Ninja Theory játék: Enslaved

Már a GamesCom-on is rebesgették, hogy a Heavenly Sword-ról ismert fejlesztő, a Ninja Theory új játéka jól halad, csak akkor még nem mutattak róla semmit. A Game Informer magazin legfrissebb száma ezt a hiányosságot igyekezett pótolni...

A játék főszereplőjét, Majmot (Monkey) a gumiarcú Andy Serkis (Gollam - LotR) alakítja, azaz ő adja a hangját és vele rögzítik a karakter animációkat (mo-cap) is. A történetért nem más, mint a 'The Beach' írója, Alex Garland felel, aki legfőbb inspirációként a legendás kínai novellát, 'A Nyugati Utazás'-t jelölte meg.

A sztori a forrással ellentétben a távoli jövőben játszódik, ahol hősünk élete azzal telik, hogy robotok elől menekül. Több évtizeddel a Harmadik és Negyedik Világháború után a világ elég vacakul fest, egy rakás robot pedig még mindig a rég befejeződött háborúban ráosztott feladatokat próbálja megoldani, míg végül Majom elkapásában sajnos sikerrel is járnak. Egy repülő fedélzetén ébred egy Trip nevű hölgy társaságában, akinek szüksége van rá, hogy hazajusson. Mivel Majom magányos farkas típus, Trip úgy bírja rá, hogy segítsen neki, hogy egy koponyaroppantó fejpántot helyez rá. Meggyőző nem?

Az Enslaved egy akció-kalandjáték lesz, a harcrendszere pedig némiképp hasonlít majd a Heavenly Sword-éra (fókuszt kap a taktika), és hősünk a fegyvertárát ki tudja majd bővíteni az ellenfelektől elcsaklizott fegyverekkel is. A Ninja Theory neve védjegy a minőségi történetmesélésre, reméljük a játékmechanika is klappolni fog majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward