Új játékon dolgozik az Epic

Újra felbukkant a Samaritan tech demóban látható karakter.

Új játékon dolgozik az Epic

Jay Hosfelt, az Epic fő animátora a Games Developer Conference-en tartott animációról szóló előadásában megerősítette, hogy a stúdió egy új játékon dolgozik, melyet külsős kiadó nélkül fognak megjelentetni. Hosfelt bemutatta a hivatalosan még be nem jelentett játék egyik szereplőjét is, aki nagyon hasonlít a 2011-es "Samaritan" névre keresztelt Unreal 3 tech demóban látható, hosszú kabátot viselő karakterre.

Az új játékról egyelőre még nem lehet sokat tudni, még a címe sem ismert, de Hosfelt utalt rá, hogy a darabnak köze lesz az Epic másik videójához is, amely az Inside Unreal széria részeként a motor működésének rejtelmeibe enged betekintést.

Az animátor előadása során elmondta, hogy az Epic új prototípusokat létrehozó módszere segítségével a korábbinál lényegesen gyorsabban tudnak dolgozni a játék vizuális alkotóelemeinek létrehozásán. A Gears of War 3 idejében 12 hét is eltelhetett, míg egy ötletből játszható prototípus született, ez az idő most az Unreal 4 motor eszközeinek köszönhetően 1 hétre csökkenthető.

Az Epic az új, cím nélküli projekt mellett egy másikon, a Fortnite-on is dolgozik, melyet 2011-ben jelentettek be. A GDC-n az Epic stúdióként is képviselteti magát és egy új bejelentésre is számíthatunk tőlük - valószínűleg épp az új játékkal kapcsolatban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward