Új GeForce driver hibajavításokkal és GTX 760 támogatással

A GeForce 320.49 béta Windows XP, Windows Vista, Windows 7 és Windows 8 operációs rendszerekhez egyaránt elérhető.

Új GeForce driver hibajavításokkal és GTX 760 támogatással

Az Nvidia a GeForce GTX 760-as videokártya piacra dobásával egy időben egy új GeForce drivert is elérhetővé tett, amely a GeForce 320.49 béta nevet viseli. Az új driver ugyan béta státuszú, de még így is sokak számára lehet hasznos, ugyanis a GeForce GTX 760-as videokártyák támogatása mellett néhány hibajavítást is felvonultat.

A hibajavítások a GeForce 320.18 WHQL driver esetében tapasztalt hibajelenségeket orvosolják: a Windows 7 és Windows Vista felhasználók korábban több játékban is hibás képi megjelenítésre panaszkodtak az előző WHQL driver esetében, ám az új eszközillesztő szoftverrel ezek a hibák megszűnnek. Utóbbiak miatt az új driver főként az Assassin's Creed III, a Battlefield 3, az Eve Online: Retribution és a Call of Duty: Black Ops 2 játékosoknak jöhet különösen jól. A Windows 8 esetében számos 3D Vision és SLI hibát javítottak a szoftvermérnökök, ami ugyancsak sokak számára lehet jó hír. A hibajavítások pontos listáját a driverhez tartozó hivatalos dokumentumban találják az érdeklődők.

A GeForce 320.49 béta driver a GeForce 8-as sorozatú videokártyáktól napjaink legfrissebb Nvidia videokártyáiig minden asztali és mobil videokártyával használható, beleértve az ION sorozatú megoldásokat is. Egyes noteszgépek esetében előfordulhat, hogy nem települ az Nvidia által kiadott driver, ekkor az adott noteszgép gyártójának hivatalos weboldalán keresztül kell beszerezni a friss GeForce drivert.

A friss, béta státuszú GeForce driver az alábbi linkeken keresztül szerzhető be.

[bold][list type="unordered"]

[*]Windows XP: 32-bit | 64-bit

[*]Windows Vista, Windows 7, Windows 8: 32-bit | 64-bit

[/list]

[/bold]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward